240-jaar-1

Internationale verhuizing

Luchtvracht doos pallet

Als hét internationale verhuisbedrijf verzorgt De Haan internationale verhuizingen van particulieren, bedrijven, ambassades en andere organisaties. Het contact verloopt via één vaste accountmanager, die alles van a tot z regelt. Altijd staat hij of zij voor u klaar. U heeft bij De Haan Verhuizingen nooit met meerdere personen te maken. Bij een verhuizing overzee wordt samengewerkt met geselecteerde collega’s ter plekke, die aan de hoogste ISO kwaliteitseisen voldoen. Maar altijd gebeurt dat onder supervisie van De Haan. Een verhuizing naar Zwitserland, Portugal, Engeland, Duitsland, Zuid-Afrika, Hong Kong of Canada? U zegt het maar. U zegt het, wij doen het. En altijd goed begeleid, want De Haan laat u tijdens een verhuistraject geen seconde uit het oog.

De Haan uitgeroepen tot beste verhuizer

De Haan Verhuizingen is lid van Erkende Verhuizers, alsmede van diverse andere gerenommeerde internationale organisaties. Zij wordt zelfs door haar concurrenten, pardon collega’s, op handen gedragen. Dat blijkt wel uit het feit, dat de Professionele Project Verhuizers haar in 2006 hebben uitgeroepen tot projectverhuizer van het jaar. Elke verhuizing – wereldwijd, in de Europese Unie of in Nederland - die De Haan op zich heeft genomen, verloopt uitermate soepel. Daar kunt u van opaan. U merkt er eigenlijk niets van. U gaat gewoon verder met uw bezigheden in een ander land.

Verhuizing naar Duitsland 
vanuit Nederland

13 maart 2013

Perfecte voorbereiding en uitvoering van de verhuizing!!!Niets op aan te merken.

Meer beoordelingen
family

 

Andere mensen zochten ook op:

de haan lucht

Verhuizen met De Haan

Gaat u binnenkort verhuizen binnen of naar Nederland? Of gaat u internationaal verhuizen? De Haan is expert op het gebied van deze verhuizingen. De Haan is bekend vanwege haar goede reputatie en vakmanschap.

Kind op de grond met dozen

Opslag van inboedels

Opzoek naar voordelige, langdurige opslag van uw inboedel, meubels, auto, boot of bedrijfsinventaris? De Haan helpt u verder. In onze opslagfaciliteiten is uw inboedel beschermd tegen braak, diefstal, brand of ongedierte.

Liggende vrouw met verhuisdozen

Verhuis

Ervaring en kwaliteit zijn belangrijke factoren bij het kiezen van een verhuisbedrijf. De Haan heeft jarenlange ervaring met particuliere en zakelijke verhuizingen naar zowel binnen- als buitenland. Onze aanpak kenmerkt zich door klantvriendelijkheid, flexibiliteit en een uitgebreide dienstverlening. Wij kunnen u hierdoor altijd van een passende oplossing voorzien.

zakelijke verhuizing

Europa verhuizingen zakelijk

Bent u opzoek naar een betrouwbare verhuizer voor uw medewerkers? De Haan verzorgt al jarenlang Europese en wereldwijde verhuizingen voor vele verschillende bedrijven en instellingen. De Haan doet er alles aan om u te ontzorgen bij de verhuizing van uw medewerkers.

International removals M

Internationale verhuizers

De Haan is één van de weinige internationale verhuisbedrijven in Nederland. Een internationale verhuizing vindt plaats via een vrachtauto, zeevracht of luchtvracht. Welk van deze opties ook gekozen wordt, wij regelen het van A tot Z!

uitladen vrachtwagen

Verhuizingen

Wilt u zeker zijn van een vlotte verhuizing? Kies dan voor een bedrijf met bewezen bedrevenheid in allerlei verhuizingen. Voor zowel een nationale als internationale verhuizing bent u bij De Haan aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met verhuizingen naar populaire en minder populaire internationale bestemmingen.

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden met De Haan

804 beoordelingen
9.0
1010
20 maart 2018

Excellent service, very knowledgeable personnel. All of my items arrived in perfect condition. Thank you for your assistance!!

Caroline
810
20 maart 2018

De Haan is een professionele organisatie die weet hoe je een verhuizing  naar het buitenland aanpakt en uitvoert. Zeer goed gedaan.

Mr De Vries

Verhuizing naar Spanje,
vanuit Nederland.

710
20 maart 2018

Great moving company!

Brigitte

Verhuizing naar Nederland,
vanuit de Verenigde Staten.