240-jaar-1

Opslag van inboedels

Opslag van inboedels

Zoekt u een voordelige oplossing voor de langdurige opslag van inboedels, meubel opslag, auto, boot of bedrijfsinventaris? Dan is De Haan Verhuizingen u graag van dienst. Onze opslagfaciliteiten zijn zodanig ingericht dat de opslag er gegarandeerd veilig staat tegen braak, diefstal, brand of ongedierte. Uw goederen kunnen opgeslagen worden in stalen zeecontainers, houten opslagkisten, palletstellingen of speciaal ingerichte ruimten. Afhankelijk van het volume kunnen wij kunnen uw goederen aan huis laden, zodat uw inboedel niet overgeladen hoeft te worden aan onze loods. Hierdoor blijven uw spullen onbeschadigd en kunt u uw inboedel met een gerust hart bij De Haan Verhuizingen opslaan.

Een passende oplossing voor de opslag van inboedels

Of het nu gaat om opslag van inboedels, een oldtimer of een seizoensstalling van een kostbaar vaartuig, De Haan biedt maatwerkoplossingen voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Denk hierbij aan beursstands, kantoorinventaris als ook archieven.

Inboedelopslag: zekerheid en veiligheid bij De Haan Verhuizingen

Wanneer u gaat verhuizen binnen Europa, of wanneer u een internationale verhuizing gaat meemaken is het fijn te weten dat uw achtergebleven spullen veilig in Nederland staan. Bij De Haan Verhuizingen kunnen wij door onze ervaring in verpakken en laden uw goederen de best mogelijke behandeling geven voor een langdurige opslag. Als u vervolgens weer gaat verhuizen naar Nederland, zorgen wij dat uw spullen weer op hun vertrouwde plek komen te staan.

Opslag van inboedels en uw verhuizing: De Haan is uw Erkende Verhuizer

Als Erkende Verhuizer kunnen wij uw opslag prima combineren met uw verhuizing. Graag komen wij vrijblijvend bij u langs om voor zowel uw verhuizing als uw inboedel opslag een offerte te maken. Op de dag (of dagen) van uw verhuizing kunnen wij samen met u een planning maken zodat zowel uw verhuizing als uw inboedel opslag naar tevredenheid wordt uitgevoerd.

Verhuizing naar Duitsland 
vanuit Nederland

13 maart 2013

Perfecte voorbereiding en uitvoering van de verhuizing!!!Niets op aan te merken.

Meer beoordelingen
family

 

Andere mensen zochten ook op:

Opslag van inboedels

Internationale verhuizers

De Haan is één van de weinige internationale verhuisbedrijven in Nederland. Een internationale verhuizing vindt plaats via een vrachtauto, zeevracht of luchtvracht. Welk van deze opties ook gekozen wordt, wij regelen het van A tot Z!

Opslag van inboedels

Internationale verhuizingen

U weet altijd waar u aan toe bent bij De Haan. Bij ons heeft u nooit met meerdere personen te maken. Al het contact verloopt via één vaste accountmanager die alles voor u regelt. Bij internationale verhuizingen werken wij alleen samen met partners die aan de hoogste ISO kwaliteitseisen voldoen zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Waar u ook heen wilt verhuizen, De Haan regelt het.  

Opslag van inboedels

Internationaal verhuisbedrijf

De Haan heeft sinds 1777 al vele tienduizenden klanten wereldwijd verhuisd. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij u uitgebreid informeren over uiteenlopende verhuiszaken. Van A tot Z, De Haan weet hoe alles aangepakt moet worden.

Opslag van inboedels

Tijdelijke opslag

Bent u opzoek naar een tijdelijke opslagruimte voor uw inboedel bijvoorbeeld? Bent u opzoek naar een opslagruimte die bescherming biedt tegen braak, diefstal, brand, ongedierte en ook nog betaalbaar is? Dan bent u bij De Haan aan het juiste adres.

Opslag van inboedels

Verhuizen met De Haan

Gaat u binnenkort verhuizen binnen of naar Nederland? Of gaat u internationaal verhuizen? De Haan is expert op het gebied van deze verhuizingen. De Haan is bekend vanwege haar goede reputatie en vakmanschap.

Opslag van inboedels

Wat kost een inboedel verhuizen naar Spanje?

Bij een verhuizing naar Spanje komt veel (regel)werk kijken. Maar voordat u alles kunt gaan regelen, moet u bij het begin beginnen. Hoeveel kost het precies om uw inboedel naar Spanje te verhuizen?

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden

De gemiddelde beoordeling van klanten die met De Haan verhuisden

804 beoordelingen
9.0
1010
20 maart 2018

Excellent service, very knowledgeable personnel. All of my items arrived in perfect condition. Thank you for your assistance!!

Caroline
810
20 maart 2018

De Haan is een professionele organisatie die weet hoe je een verhuizing  naar het buitenland aanpakt en uitvoert. Zeer goed gedaan.

Mr De Vries

Verhuizing naar Spanje,
vanuit Nederland.

710
20 maart 2018

Great moving company!

Brigitte

Verhuizing naar Nederland,
vanuit de Verenigde Staten.