240-jaar-1

De Haan bij SBS6

bedrijfsfilm 1

Afgelopen maandag 19 augustus 2013 hebben opnames bij De Haan Verhuizingen plaatsgevonden voor het lifestyleprogramma Lekker Leuk Leven van SBS6. Presentatrice Wendy-Kristy Hoogerbrugge was bij ons te gast, zowel bij ons bedrijf als op locatie.

Er is aandacht geschonken aan het verhuisproces in het algemeen, het inpakken van de verhuisboedel en de opslagmogelijkheden voor korte of langere termijn in onze geconditioneerde opslagloods. In het programma zal onder andere onze collega Leroy Struik te zien zijn die handige inpaktips geeft. Tevens wordt stilgestaan bij het plaatsen van verhuiscontainers op locatie. Een service, welke samen met Maat Transport, ook uit Alblasserdam, is ontwikkeld.

De uitzending zal aanstaande zondag 1 september 2013 om 15.30 uur bij SBS6 worden uitgezonden. Het programma wordt zaterdag 7 september herhaald.

Over Lekker Leuk Leven

Lekker, Leuk, Leven is een jong, snel en uitdagend lifestyleprogramma bij SBS6. Presentatoren Anouk van Schie & Wendy-Kristy Hoogerbrugge gaan wekelijks op zoek naar alles wat nodig is voor een Lekker Leuk Leven. Zij nemen je mee naar tal van ondernemingen binnen verschillende branches, passend binnen het thema van de week. De nieuwste gadgets, de nieuwste innovaties, de mooiste recreatieve plekjes van Nederland en tal van andere inhoudelijke items volgen elkaar in hoog tempo op. Een lifestyle programma met snelheid en iedere week een andere invalshoek.