240-jaar-1

De Haan Top Perfomer in FIDI FAIM 3.1 audit

image022

In juni is De Haan doorgelicht door de auditors van EY op basis van de FAIM 3.1 kwaliteitsstandaard. En het resultaat mag er zijn: De Haan is Top Performer. De audit is met de hoogste rating binnen 1 dag doorlopen. Naast beoordeling van onze klanten (9,0!) opnieuw een bewijs dat het kwaliteitstreven van De Haan wordt beloond. Een knappe prestatie van het hele team!

Commercieel directeur Leonard Gort geeft aan: “We zijn blij met deze prestatie. FAIM 3.1 staat bekend als 's werelds meest veeleisende kwaliteitscertificering in de internationale verhuisbranche. Onze internationale verhuistak is al vele jaren FIDI lid en langjarig supporter van de FIDI Academy. Ik woonde onlangs de jaarlijkse FIDI conferentie in Dubai bij en kan zonder twijfel bevestigen dat dit certificaat onze inzet beloond voor de hoogste kwaliteitsnormen, wereldwijde expertise en best-in-class supply chain netwerk dat conform dezelfde hoge eisen werkt.”

Volgens de FIDI website: “Het FIDI-FAIM certificeringsprogramma vereist dat de internationale verhuizers periodiek een onafhankelijke evaluatie van de internationale verhuisactiviteiten krijgen via een onafhankelijke audit, die om de drie jaar wordt uitgevoerd. Dit zorgt ervoor dat FIDI bedrijven werken aan een wereldwijde gemeenschappelijke standaard voor het beheren en uitvoeren van internationale verhuizingen op een uniforme, effectieve en klantgerichte wijze. Het biedt ook een transparant mechanisme dat ervoor zorgt dat de normen hoog blijven.”