240-jaar-1

Dick Ansink geslaagd!

Dick Ansink-2

De FIDI Academy heeft ons vandaag geïnformeerd dat onze Account Manager Dick Ansink met vlag en wimpel geslaagd is voor de opleiding ‘Essentials in International Moving’ (EiM).

Deze intensieve opleiding van één week vond afgelopen maand plaats in Denver. Gedurende de opleiding komen alle aspecten van de internationale verhuiswereld aan bod, zoals zeevracht, luchtvracht, Sales, verzekeringen en opslag.

FIDI is de grootste wereldwijde alliantie van internationale verhuisbedrijven. Het internationale netwerk bestaat uit meer dan 500 kwaliteitsverhuisbedrijven over de gehele wereld. De FIDI Academy organiseert tevens trainingen voor medewerkers werkzaam bij een verhuisbedrijf met het FIDI certificaat. Om het opleidingsniveau zo hoog mogelijk te houden maakt De Haan intensief gebruik van de beste opleidingen van de FIDI Academy, het one-group trainingsprogramma en de verhuisopleidingen van de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Voor meer informatie over FIDI verwijzen wij u graag door naar de website www.fidi.org