240-jaar-1

Edwin voorzitter OV De Noord

EdwinStruis-OVdeNoord

General Manager Edwin Struis neemt de voorzittershamer van ondernemersvereniging OV de Noord over van Marco Plaisier. De Haan stimuleert betrokkenheid van haar medewerkers bij nevenactiviteiten die passen in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

MVO

“Het is goed om te zien dat onze medewerkers niet alleen dagelijks op de werkvloer bezig zijn met zaken als duurzaam ondernemen, het verbeteren van veiligheidsprocessen en maatschappelijke betrokkenheid, maar ook daarbuiten. Dit is waar we naar streven als mensenbedrijf”, aldus directeur Arend Reijm.

OV de Noord

De vier industriegebieden uit Alblasserdam en Papendrecht; Nieuwland, Hoogendijk, Paardenwei en Vinkenwaard zijn ruim een jaar geleden samengesmolten tot één collectief genaamd OV de Noord. De jonge ondernemersvereniging maakt zich sterk in de samenwerking met publieke partijen, waaronder de gemeenten Alblasserdam en Papendrecht en wil slagvaardig werken aan gemeenschappelijke doelen, zoals het bevorderen van veiligheid, promotie van het industriegebied en zorgdragen voor een goede bereikbaarheid.

Nieuwe voorzitter

Het bestuur heeft Edwin Struis gekozen als zijn nieuwe voorzitter. Struis heeft actief deelgenomen aan de commissie ‘samensmelting’. ‘In Alblasserdam en Papendrecht zijn prachtige bedrijven gevestigd die elkaar kunnen ondersteunen en versterken door samen te werken’, meent Struis. ‘Het dagelijks bestuur heeft mij nu gevraagd het voorzitterschap over te nemen. Dat heb ik van harte geaccepteerd. OV de Noord is een jonge, actieve vereniging die bruist van ambities waarvoor ik mij graag inzet. Het bundelen van krachten en het bereiken van gemeenschappelijke doelen voor de ondernemers vind ik belangrijk. Groei door samenwerking dus, het motto van OV de Noord.’ Struis stapt voort in de uitgezette lijn om OV de Noord stevig op de kaart te zetten.

Meewerken

Het bestuur zoekt nu een aanvullend, enthousiast bestuurslid die wil meewerken aan de verdere ontwikkeling van de betrokken bedrijventerreinen. Geïnteresseerden kunnen zich oriënteren op www.ovdenoord.nl en/of contact opnemen met Edwin Struis of een van de andere bestuursleden.