240-jaar-1

Feestelijke opening opslagdepot

Opening containerloods

Op donderdagmiddag 8 mei aanstaande wordt het nieuwe opslagdepot van De Haan op een bijzondere wijze geopend. Het depot voldoet aan de strengste veiligheidseisen en is ingericht met een ultramoderne volautomatische containerkraan.

Met de ontwikkeling van deze moderne opslagfaciliteiten komt De Haan tegemoet aan de groeiende vraag naar tijdelijke of langdurige opslag van archieven, kostbare goederen of bedrijfsinventaris in een geconditioneerde en veilige opslagfaciliteit.

Andere blog artikelen

 

DirectieDeHaan_WouterHijzen_MadelinevanderRhee-web

Madeline directeur De Haan

Sinds 1 februari is Madeline van der Rhee (1988) toegetreden tot de directie van De Haan. Madeline zal zich voornamelijk bezighouden met de verder ontwikkeling van de business unit Projectverhuizingen.

Gert van Engelenburg

Internationaal team De Haan breidt uit

We zijn blij dat we kunnen melden dat het management van De Haan per februari 2018 is versterkt met de benoeming van Gert van Engelenburg tot European Traffic & Partner Manager.

Gold Standard Wind Taiwan5 - kopie (2)

Gold Standard Bundled Wind Project Taiwan

De Haan verhuist CO2 neutraal. Dat betekent dat wij zoveel als mogelijk onze uitstoot CO2 minimaliseren. Dit zorgt voor een aanmerkelijke daling in onze CO2 footprint. Het restant compenseren wij door te investeren in schone energie: Gold Standard Bundled Wind Project Taiwan

ISO 27001-2

De Haan ISO27001 gecertificeerd

Een unicum! De Haan is als eerste internationale verhuizer in Nederland gecertificeerd conform ISO 27001.

351475_Academy company 016 GOLD -small

De Haan beloond met de Gold Award

De Haan is door de FIDI beloond met de Gold Award voor 2016.

image022

De Haan Top Perfomer in FIDI FAIM 3.1 audit

In juni is De Haan doorgelicht door de auditors van EY op basis van de FAIM 3.1 kwaliteitsstandaard. En het resultaat mag er zijn: De Haan is Top Performer.