240-jaar-1

Introductie HR Helpdesk

HR Helpdesk

De Haan is trots om mede te mogen delen dat zij onlangs de HR Helpdek heeft geïntroduceerd. Deze introductie is voortgekomen vanuit het feit dat onze HR-relaties De Haan met regelmaat vraagstukken voorleggen omtrent zaken die komen kijken bij het verhuizen van expats.

Veel voorkomende vraagstukken zijn: Hoe vergelijk ik offertes van diverse verhuisbedrijven? Hoe zet ik een verhuispolicy op voor onze expats? Hoe regelen wij de bankzaken voor onze expats? Wat zijn de ontwikkelingen met betrekking tot regelgeving voor highly skilled migrants?

De Haan staat haar relaties, maar ook Human Resource-managers zonder een relatie met De Haan, graag te woord om vraagstukken te beantwoorden, te adviseren en assisteren met het schrijven van een verhuispolicy. Wij werken samen met onafhankelijke deskundigen op het gebied van zaken als visa en de 30%-regelingen.

U kunt ons te allen tijde vrijblijvend contacteren en uw vraagstukken bij ons neerleggen. De HR Helpdesk wordt geleid door Charles van der Geest (Manager Sales).

Het team bestaat uit Marcel Boer, Arjan van der Marel, Margreet Ophof, Martina Ruiter, Jeannette Schillemans, Dick Ansink en Alejandra van Amersfoort.