240-jaar-1

Lennert is Top Student!

Lennert de Jong-3

Lennert de Jong, Account Manager op onze Customer Service afdeling, is met vlag en wimpel geslaagd voor de opleiding ‘Essentials in International Moving’ (EiM). Tijdens deze intensieve opleiding van één week in Washington, DC is hij tevens verkozen tot Top Student.

Gedurende de opleiding komen alle aspecten van de internationale verhuiswereld aan bod, zoals zeevracht, luchtvracht, Sales, verzekeringen en opslag. Met de benoeming tot Top Student is Lennert door de FIDI uitgenodigd voor het aankomende congres in Zuid-Afrika.

Arend Reijm, directeur De Haan Verhuizingen is erg trots op Lennert: “Lennert is een nog relatief jonge medewerker, maar heeft in korte tijd veel kennis en ervaring op gedaan. Daarnaast heeft hij de potentie om nog verder door te groeien binnen De Haan. Lennert is een echte teamplayer, zeer gemotiveerd en past binnen het team van De Haan.

We investeren veel in de training van onze medewerkers om het opleidingsniveau van ons team zo hoog mogelijk te houden en hiermede onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, nu en in de toekomst.”

Over FIDI
FIDI is de grootste wereldwijde alliantie van internationale verhuisbedrijven. Het internationale netwerk bestaat uit meer dan 500 kwaliteitsverhuisbedrijven over de gehele wereld. De FIDI Academy organiseert tevens trainingen voor medewerkers werkzaam bij een verhuisbedrijf met het FIDI certificaat. Om het opleidingsniveau zo hoog mogelijk te houden maakt De Haan intensief gebruik van de beste opleidingen van de FIDI Academy, het one-group trainingsprogramma en de verhuisopleidingen van de Organisatie voor Erkende Verhuizers.