240-jaar-1

Madeline scoort GMS certificaat

Madeline van der Rhee-1

Madeline van der Rhee heeft op 9 oktober het certificaat Global Mobility Specialist (GMS) behaald. Dit, in de mobiliteitsindustrie internationaal erkende certificaat, wordt behaald door het volgen van drie modulen alsmede het succesvol afleggen van een examen.

De cursus GMS wordt aangeboden door de ERC. ERC staat voor Employment Relocation Council en is een organisatie die is opgericht voor en door professionals die actief zijn in de relocatie industrie. Het doel is om de mobiliteit van de werknemers zo goed mogelijk te kunnen organiseren en faciliteren. De GMS training bestaat uit diverse vraagstukken waar een mobiliteitsspecialist mee te maken krijgt, zoals het ontwikkelen van bedrijfspolicies voor expats, beleidsvraagstukken en interculturele vaardigheden.

Madeline is naar Chicago afgereisd om de laatste module alsmede het examen succesvol af te leggen. Deze module is gegeven gedurende het jaarlijkse congres van de ERC. Gedurende dit congres komen leden uit allerlei sectoren (financiële dienstverlening, HR, onroerend goed, verhuizingen, advisering etc.) bijeen om de laatste trends en ontwikkelingen in de mobiliteitsindustrie te bespreken, trainingen te volgen en te netwerken. Naast het volgen en afronden van de GMS training heeft Madeline samen met haar Europese collega’s de one-group vertegenwoordigd op het congres.

Over one-group

one-group is een samenwerkingsverband tussen verhuis- en relocatiebedrijven binnen Europa om een totaal dienstenpakket te kunnen aanbieden aan individuele klanten, corporates en andere dienstverlenende partijen. De one-group is aanwezig in meer dan 40 steden binnen Europa en kan zo in ieder land een op maat gemaakt dienstenpakket aanbieden.

HR Helpdesk De Haan

Met het vergroten en verbreden van de kennis binnen De Haan door het behalen van het GMS certificaat beschikt De Haan over de mogelijkheden om haar klanten middels de HR Helpdesk nog beter van dienst te kunnen zijn in de advisering en de begeleiding van de mobilisatie van expats.