240-jaar-1

Nieuwe verhuiswagen De Haan

Verhuiswagen daf cf silence

Afgelopen maandag 20 juli 2015 heeft De Haan Verhuizingen een nieuwe verhuiscombinatie in gebruik genomen. Deze combinatie bestaat uit een DAF CF Euro 6 Silent en een city-oplegger. De gehele combinatie is opgebouwd volgens de specifieke verhuisspecificaties en uitgevoerd in de bekende huisstijl.

De Haan Verhuizingen heeft gekozen voor de unieke, geluidsarme CF Silent, die dankzij een aantal slimme technologieën minder geluid produceert dan 72 DB(A). Hiermee voldoen we aan de strenge PIEK-Keur-eisen van de ‘QuietTRUCK’. Met dit certificaat kan De Haan werkzaamheden uitvoeren in gebieden waar een geluidsmaximum geldt.

In combinatie met de oplegger is De Haan in staat om op een efficiënte en doeltreffende wijze verhuizingen uit te voeren. De combinatie zal met name ingezet worden voor de uitvoering van nationale verhuizingen, bedrijfsverhuizingen en archiefverhuizingen.

Op de bijgevoegde foto de officiële overhandiging van de verhuiswagen door Hans van ’t Hof van Garage Verspui uit Hoornaar aan Arend Reijm, algemeen directeur van De Haan Verhuizingen en de chauffeur van de nieuwe combinatie Henk Kreukniet. Henk is al sinds 1979 in dienst bij De Haan Verhuizingen.