240-jaar-1

Onderwijsroute 2014

IMG_2241-Medium

Op donderdag 20 maart aanstaande is de Onderwijsroute in de Alblasserwaard. Er zullen op die dag zo’n 300 leerlingen van het tweede leerjaar van het VMBO (de niveaus basis-, kader-, en de theoretische leerweg) onder begeleiding op pad zijn om diverse bedrijven en instellingen te bezoeken.

Daarbij krijgen ze een opdracht mee in het kader van hun oriëntatie op loopbaan en beroep (LOB). Ook De Haan Verhuizingen stelt haar deuren open voor de leerlingen.

De leerlingen krijgen via deze weg een indruk van wat er zich allemaal afspeelt in de internationale verhuiswereld van De Haan Verhuizingen en daarnaast krijgen ze een rondleiding door de opslagfaciliteiten.

De Haan Verhuizingen vindt het belangrijk om tijd te investeren in het ontvangen van leerlingen. Deze generatie is opgevoed in een toenemende digitale wereld. Hun beeld van de werkelijkheid wordt gevormd door wat zij ‘denken te zien of te horen’.

De Haan Verhuizingen neemt de verantwoordelijkheid en de kans om als bedrijfsleven dit beeld bij te stellen door hen te laten zien, horen en voelen wat er allemaal ‘te koop’ is. Meer informatie kunt u nalezen op de website van onderwijsroute