240-jaar-1

Tip De Haan: Limes Academy

Couple meeting relocation expert

LIMES Academy verzorgt inspirerende en educatieve bijeenkomsten voor internationale HR professionals die met grensoverschrijdende vraagstukken te maken hebben.

U weet als geen ander dat het werken met expats gepaard gaat met enorme uitdagingen en vraagstukken. U wilt een goede basis creëren voor de internationale uitzending en meer kennis verzamelen over de aspecten die daarbij komen kijken.

LIMES Academy behandelt de actuele onderwerpen aangaande grensoverschrijdende arbeid. Waar moet u bijvoorbeeld op letten bij internationale sociale zekerheid en fiscaliteit? En welke visa en vergunningen moet u verzorgen voordat de expat met de internationale opdracht aan de slag kan? Dit is slechts een greep uit de thema’s die onze experts zullen aansnijden. Tijdens de bijeenkomsten delen wij de meest recente ontwikkelingen omtrent internationale fiscaliteit, arbeidsrecht, payroll en pensioen met u.

Op donderdag 26 juni is er weer een bijeenkomst!

In deze bijeenkomst bespreken we de veranderingen in de Wet Modern Migratiebeleid en welke vergunningen noodzakelijk zijn voordat de expat met de internationale opdracht in Nederland aan de slag kan. En staan we stil bij de arbeidsrechtelijke aspecten van het aantrekken en ontslaan van een expat. Een zeer leerzame middag die u niet mag missen als HR professional! Klik hier om in te schrijven.

De bijeenkomsten worden gehouden bij LIMES international te Noordwijk. Deelname is geheel kosteloos. De bijeenkomsten zijn elk kwartaal en vinden plaats op een donderdagmiddag van 12.30 tot 16.30 uur. Tijdens de aansluitende borrel heeft u de gelegenheid tot netwerken. Voor vragen kunt u contact opnemen met Renieta Hartwijk, human resources via 071 – 750 68 00 of stuur een e-mail naar renieta@limes-int.com .