240-jaar-1

10 opruimtips

Opruimtips afbeelding

Verhuizen behoort tot één van de meest stressvolle momenten in het leven. Het is vaak ook een emotionele gebeurtenis. Je moet afscheid nemen van het vertrouwde en begint aan een nieuw avontuur op een nieuwe plek.

Naast alle regelpunten is er ook nog de daadwerkelijke verhuizing. De verhuizing van je persoonlijke eigendommen die ook nog goed geregeld moet worden.

Hoe voorkom je dat je teveel mee verhuist? Spullen, die je toch niet meer gaat of wilt gebruiken. Spullen die dan nodeloos kostbare ruimte in je nieuwe huis in beslag nemen.

Wij maken het vaak mee dat we onze klanten voor de 2de, 3de of zelfs 4de keer verhuizen en dat we dan elke keer dozen verhuizen die nog niet geopend zijn. Oftewel: nooit gebruikt de afgelopen jaren. Of een deel van de inboedel wordt opgeslagen in ons opslagdepot. En dan na een aantal jaren haalt de klant de opslag leeg en gooit de helft weg. Dat is echt zonde!

Download hier onze 10 opruimtips

In dit e-book staan 10 belangrijke opruimtips van opruimcoach Cokkie Bakermans van ZiN organizing. Gebruik deze tips, zodat je beter voorbereid bent op je verhuizing.

Doe er je voordeel mee: het bespaart je veel moeite, tijd en geld!

 

front ebook 10 opruimtips

Gratis e-book
10 opruimtips

Hoe voorkom je dat je teveel mee verhuist? En zo kostbare ruimte in je nieuwe huis verspilt? Neem niets mee, wat je toch niet meer gaat of wilt gebruiken. Ruim eerst op, en ga dan pas verhuizen. Wil je weten hoe? Lees dan deze 10 praktische opruimtips. Handig en kostenbesparend. Download dit e-book nu! Je bespaart veel op je komende verhuizing!

STUUR MIJ DIT GRATIS E-BOOK

Tips voor uw verhuizing

Opruimtips afbeelding

10 opruimtips

Verhuizen en opruimen gaat hand in hand. Want hoe voorkom je dat je teveel mee verhuist? Spullen, die je toch niet meer gebruikt of die niet in je nieuwe huis passen? Gebruik deze tips en je bespaart moeite, tijd en geld!

inpaktips

40 inpaktips

U gaat verhuizen in Nederland of Europa? En u vraagt zich af hoe u uw belangrijke zaken goed inpakt? Onze vakkundige experts delen hun kennis in dit gratis e-book met 40 inpaktips. Dat verhuist makkelijker en verkleint de kans op schade.

schip

Verzekeringstips van OMNI bij internationaal verhuizen

Moderne exportverpakking- en transportmethoden bieden een uitstekende bescherming voor alle meubels en persoonlijke bezittingen. OMNI-bedrijven (als De Haan) hebben hoog opgeleid personeel en de nieuwste faciliteiten om elke verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Maar geen verhuizing is zonder risico.

Luchtvracht doos pallet

Verhuizen op een budget

Bent u van plan om naar het buitenland te verhuizen voor uw werk of vanwege andere redenen? De kosten van een internationale verhuizing kunnen flink oplopen. Er zijn echter verschillende stappen die u kunt nemen om op deze kosten te besparen. 

Inkratten 2

Auto importeren als verhuisgoed

Bent u van plan om binnenkort naar Nederland (terug) te verhuizen en wilt u uw auto meenemen? Ziet u op tegen de hoge belastingen die komen kijken bij het importeren van een auto, zoals BPM, BTW en invoerrechten? Het is echter mogelijk om deze hoge belastingen te voorkomen. 

family move

Verhuizen met kinderen - ebook

Een verhuizing is een bijzonder heftige gebeurtenis, met name voor kinderen. Het is van het grootste belang om hier dan ook in de voorbereiding voldoende bij stil te staan. Wij verzamelden tips van experts.

Guides and checklists

100 punten verhuischecklist

Wij ervaren dagelijks dat een verhuizing één van de meest hectische en stressvolle momenten in een mensenleven is. Het is een moment dat werkelijk alles (opnieuw) geregeld moet worden. Wij hebben bij onze klanten en adviseurs de belangrijkste tips en actiepunten rondom de verhuizing verzameld.

Single person on airport

Tips internationaal verhuizen - ebook

Wij verzamelden voor u informatie bij onze klanten en ons vaste team van experts. Uit deze gesprekken hebben we de belangrijkste en handigste tips en aanbevelingen genoteerd, zodat u beter voorbereid bent. 

katten de haan 3-1

Verhuizen met huisdieren - ebook

U heeft een huisdier en gaat verhuizen? En u vindt het spannend? Dat is het ook. Niet alleen voor u en eventuele andere betrokkenen als uw partner of kinderen. Maar zeker ook voor uw geliefde huisdier.

Daarom De Haan

Sinds
1777

de 8e generatie
van het familiebedrijf

1327
partners

verspreid over
alle landen in de wereld

528432
mensen

verhuisd van en naar
elke locatie wereldwijd

klantoordeel
-,-

van -
beoordelingen