240-jaar-1
Luchtvracht doos op pallet open

AEO - Authorised Economic Operator

De Haan voldoet aan de hoogste eisen, zoals gesteld door de douane wetgeving. De Haan is een van de eerste internationale verhuisbedrijven die in 2011 van de douane het Authorised Economic Operator (AEO) certificaat heeft ontvangen. Hiermee wordt de 'safety' van mensen en de 'security' van goederen conform de hoogst mogelijke standaarden gegarandeerd. Voor de internationale klantenkring van De Haan is dit de ultieme bevestiging dat haar veiligheid volledig is gegarandeerd en de inklaringen aantoonbaar beheerst worden door De Haan. Met de felbegeerde AEO status behaalt De Haan, en daarmee haar klant, belangrijke tijdswinst bij inklaringen tussen Europa en andere continenten. De Europese Unie biedt bedrijven met de status van Authorised Economic Operator (AEO) de volgende voordelen:

  • minder logistiek oponthoud
  • lagere administratieve lasten
  • hogere betrouwbaarheid
  • grotere efficiency
  • hoge snelheid van douane-afhandeling
  • wederzijdse erkenning
Astrid van de Graaf rond
Astrid van der Graaf

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 305 of stuur me een .

Wat betekenen onze certificeringen voor u?

 Alle kwaliteitscertificaten toegelicht

Truck de haan

ISO 9001

ISO 9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement en wordt gebruikt om te beoordelen of de organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van klanten, de op de dienst van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf.

Chauffeur goederenvervoer

FIDI FAIM 3.1

De FAIM Kwaliteitsnorm garandeert dat FIDI bedrijven werken aan een wereldwijde gemeenschappelijke standaard voor het beheren en uitvoeren van internationale verhuizingen. Zo ontstaat wereldwijde consistentie van de kwaliteit en dienstverlening.

 

2 people watching laptop info

ISO 27001

ISO 27001 is een ISO standaard voor het effectief beveiligen van informatie. Zowel fysiek als digitaal. Dit laatste is steeds belangrijker door de toenemende cybercriminaliteit. ISO 27000 geeft richtlijnen over het procesmatig inrichten van informatiebeveiliging.

Nature

ISO 14001

ISO 14001 is een internationaal geaccepteerde norm die aangeeft waaraan een goed milieumanagementsysteem zou moeten voldoen. Met behulp van een milieuzorgsysteem kunnen de milieurisico's van de bedrijfsvoering beheerst en indien mogelijk verminderd worden.

erkendeverhuizers

Erkende Verhuizers Nederland

De Haan is een Erkende Verhuizer. Als u kiest voor de Erkende Verhuizer, kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Iedere Erkende Verhuizer voldoet aan alle eisen die zijn opgelegd door de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Dit maakt deze verhuizers tot een betrouwbaar en erkend verhuisbedrijf.