240-jaar-1
Facilitysupport2

FIDI FAIM 3.1

Het FAIM 3.1 certificaat is de hoogste kwaliteitsnorm voor de internationale verhuisbranche, opgezet door de FIDI Alliantie. Dit kwaliteitssysteem wordt alleen door de beste internationale verhuizers gehanteerd en elke 3 jaar geaudit door Ernst & Young. Dit geeft u de zekerheid van de juiste keuze. Een keuze voor kwaliteit in internationaal verhuizen. Al jarenlang wordt het FIDI-FAIM certificeringsprogramma algemeen erkend als het hoogste keurmerk in de internationale verhuisbranche. De FAIM Kwaliteitsnorm garandeert dat FIDI bedrijven werken aan een wereldwijde gemeenschappelijke standaard voor het beheren en uitvoeren van internationale verhuizingen. Zo ontstaat wereldwijde consistentie van de kwaliteit en dienstverlening. Het certificaat in 3 belangrijke punten:

  1. Gecertificeerde FIDI leden moeten aantonen dat ze altijd voldoen aan strenge anti-omkoping en corruptie eisen, relevante MVO en het Code of Conduct beleid en passende gegevensbeveiligingsbeginselen. Gecertificeerde FIDI leden moeten voldoen aan de actuele wettelijke eisen en behoeften van de markt.
  2. SUPPLY CHAIN. Gecertificeerde FIDI leden moeten kwaliteit aantonen in hun Supply Chain. Zo bewijzen gecertificeerde FIDI leden dat ze over de best beheerde Supply Chain beschikken.
  3. INTERNE FAIM CONTROLE. Gecertificeerde FIDI leden moeten aantonen dat ze continue werken in lijn met up-to-date FAIM eisen. Zo moeten gecertificeerde FIDI leden bewijzen dat ze in staat zijn om consistent kwalitatief hoogwaardige diensten te leveren. Dit kwaliteitsniveau is wereldwijd gegarandeerd door alle gecertificeerde FIDI leden, waar ook ter wereld.
Margreet Ophof -opt
Margreet Ophof

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 256 of stuur me een .

Wat betekenen onze certificeringen voor u?

 Alle kwaliteitscertificaten toegelicht

Truck de haan

ISO 9001

ISO 9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement en wordt gebruikt om te beoordelen of de organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van klanten, de op de dienst van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf.

2 people watching laptop info

ISO 27001

ISO 27001 is een ISO standaard voor het effectief beveiligen van informatie. Zowel fysiek als digitaal. Dit laatste is steeds belangrijker door de toenemende cybercriminaliteit. ISO 27000 geeft richtlijnen over het procesmatig inrichten van informatiebeveiliging.

Nature

ISO 14001

ISO 14001 is een internationaal geaccepteerde norm die aangeeft waaraan een goed milieumanagementsysteem zou moeten voldoen. Met behulp van een milieuzorgsysteem kunnen de milieurisico's van de bedrijfsvoering beheerst en indien mogelijk verminderd worden.

Luchtvracht doos op pallet open

AEO

De Haan is een van de eerste internationale verhuisbedrijven die in 2011 van de douane het Authorised Economic Operator (AEO) certificaat heeft ontvangen. Hiermee wordt de 'safety' van mensen en de 'security' van goederen conform de hoogst mogelijke standaarden gegarandeerd.

erkendeverhuizers

Erkende Verhuizers Nederland

De Haan is een Erkende Verhuizer. Als u kiest voor de Erkende Verhuizer, kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Iedere Erkende Verhuizer voldoet aan alle eisen die zijn opgelegd door de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Dit maakt deze verhuizers tot een betrouwbaar en erkend verhuisbedrijf.