240-jaar-1
Verhuizen in de Alblasserwaard

Verhuizen in de Alblasserwaard?

Zorgeloos en voordelig met De Haan

Prijsindicatie

Snel een richtinggevend budget.

Offerte op Maat

U weet exact waar u aan toe bent.

Zoekt u naar een vakkundige verhuizer in de Alblasserwaard? Dan bent u bij De Haan aan het juiste adres: De Haan Verhuizingen verzorgt dagelijks meerdere verhuizingen in de Alblasserwaard. En door de beperkte rijafstand krijgt u bovendien de beste kwaliteit tegen de laagste prijs. Vanuit ons kantoor in Alblasserdam zijn wij u graag van dienst.

Flexibel verhuizen met De Haan     

Wij verzorgen uw verhuizing graag snel en goed. Of u nu gaat verhuizen naar Alblasserdam, Kinderdijk, Hendrik Ido Ambacht, Oud Alblas, Nieuw-Lekkerland, Hardinxveld of Bleskensgraaf, het is geen probleem voor verhuisbedrijf De Haan. De Haan is gespecialiseerd in verhuizen in de Alblasserwaard en ver daarbuiten.

Erkend verhuizer voor heel Nederland

De Haan verzorgt niet alleen grote verhuizingen, maar ook kleinere verhuizingen, bijvoorbeeld naar het verzorgingstehuis of een tijdelijk onderkomen. Hierbij heeft u ook de mogelijkheid om bij snelle verkoop van uw huis gebruik te maken van tussentijdse inboedelopslag: veilig en geborgen. Voor al deze mogelijkheden en alles daar tussenin kunt u bij ons terecht. De Haan is niet voor niets een van de meest toonaangevende verhuisfirma’s van Nederland: wij verzorgen uw verhuizing van A tot Z.

Besparing van tijd

Wanneer u zelf gaat inpakken en uitpakken bent u vaak avond aan avond bezig. Daarnaast heeft u nog genoeg andere zaken te regelen, zoals een inschrijving in de gemeente, gas/water/licht, internet, de post en uw verzekeringen. Wij zorgen ervoor dat u zich kunt concentreren op andere zaken, door uw verhuizing uit handen te nemen. U voorkomt hiermee een hoop tijdverlies en u verkleint de kans op schade. Hierdoor kunt u zonder stress verhuizen naar uw nieuwe woning.

Astrid van de Graaf rond
Astrid van der Graaf

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 305 of stuur me een .

1010
25 augustus 2016

Er is netjes en snel gewerkt. Grote deskundigheid van de verhuismannen. Zij zijn heel inventief in het vinden van oplossingen mocht er iets tegen zitten. Top!

Ina

Verhuizing naar Ridderkerk, Nederland
vanuit Ridderkerk, Nederland

8,910
23 juli 2016

Niets is teveel. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Mrs Verboom-Smit

Verhuizing naar Zwijndrecht, Nederland
vanuit Dordrecht, Nederland

1010
15 juni 2016

Snelle afhandeling, professionaliteit, klantvriendelijkheid, flexibiliteit.

Ron

Verhuizing naar Papendrecht, Nederland
vanuit Papendrecht, Nederland

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden binnen Nederland

132 beoordelingen
8.9