240-jaar-1
Verhuizen in Ridderkerk

Verhuizen in Ridderkerk?

Zorgeloos en voordelig met De Haan

Prijsindicatie

Snel een richtinggevend budget.

Offerte op Maat

U weet exact waar u aan toe bent.

Verhuizing in Ridderkerk

Gaat u verhuizen in Ridderkerk of omgeving? En wilt u gebruik maken van een goed en betaalbaar verhuisbedrijf, dat u helpt op een professionele en vriendelijke manier? Dan hoeft u niet verder te zoeken. De Haan kan u zeker van dienst zijn.

Bekend in Ridderkerk en omgeving

De Haan is al bijna 240 jaar gevestigd in Alblasserdam, net aan de overkant van de Noord. Wekelijks verhuizen wij in uw omgeving. Met medewerkers uit de regio en een lokale aanwezigheid zijn wij in staat om u voordelig en goed te helpen bij uw verhuizing. Zowel bij het verhuizen binnen Ridderkerk, als een verhuizing vanuit of naar Ridderkerk. In de regio profiteert u van het voordeel van de beperkte reistijd van het verhuisbedrijf.

Gecertificeerd Erkend Verhuizer

De Haan is een gecertificeerd Erkend Verhuisbedrijf. Dit betekent voor u de zekerheid van opgeleide medewerkers en gecontroleerde kwaliteit. Zowel op uitvoering als op nazorg, voor het geval dat er schade ontstaat. De Haan is verzorgt ook veel complexere verhuizingen. Of dat het nu gaat om een verhuizing van een hulpbehoevende oudere of een verhuizing met bijzondere objecten (kunst, piano, etc.). Zowel internationaal als binnen Nederland. Voor bedrijven en particulieren. De Haan weet wat er moet gebeuren.

Ook voor opslag of andere diensten

De Haan beschikt ook over een geklimatiseerde opslagdepot uit 2014, waar u tijdelijk uw inboedel kunt laten opslaan. Op een innovatieve wijze, via containeropslag. Dit is veiliger en voordeliger dan gewone opslag. Deze opslag geeft u de mogelijkheid om nog even aan uw nieuwe huis te werken, alvorens u erin trekt.

Ook kunnen wij helpen bij het leeg maken van uw bestaande woning. Zodat deze klaar is voor verkoop c.q. oplevering aan de verhuurder. Of juist bij de inrichting van uw woning met onze handyman diensten. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw verhuizing in Ridderkerk. We zijn u graag van dienst.

Astrid van de Graaf rond
Astrid van der Graaf

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 305 of stuur me een .

1010
25 augustus 2016

Er is netjes en snel gewerkt. Grote deskundigheid van de verhuismannen. Zij zijn heel inventief in het vinden van oplossingen mocht er iets tegen zitten. Top!

Ina

Verhuizing naar Ridderkerk, Nederland
vanuit Ridderkerk, Nederland

8,910
23 juli 2016

Niets is teveel. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Mrs Verboom-Smit

Verhuizing naar Zwijndrecht, Nederland
vanuit Dordrecht, Nederland

1010
15 juni 2016

Snelle afhandeling, professionaliteit, klantvriendelijkheid, flexibiliteit.

Ron

Verhuizing naar Papendrecht, Nederland
vanuit Papendrecht, Nederland

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden in Nederland

132 beoordelingen
8.9