240-jaar-1
Verhuizen naar argentinie

Verhuizen naar Argentinië?

Zorgeloos en voordelig met De Haan

Prijsindicatie

Snel een richtinggevend budget.

Offerte op Maat

U weet exact waar u aan toe bent.

Wilt u net als vele anderen naar Argentinië verhuizen? Wellicht voor uw werk of om uw grote droom na te jagen met uw gezin? Internationaal verhuizer De Haan verzorgt graag uw verhuizing naar het geboorteland van onze Koningin. Doordat wij al jarenlang verhuizingen naar Zuid-Amerika realiseren, met Argentinië als populaire bestemming, kunnen wij ons rekenen tot een ware specialist als het gaat om verhuizen naar Argentinië.

Wij regelen alle details

Door de jaren heen hebben wij vele gezinnen tot volle tevredenheid hier heen verhuisd en een grote expertise opgebouwd als het gaat om de douaneformaliteiten en gebruiken waar rekening mee gehouden moet worden bij een Argentinië verhuizing. Wij kunnen u dan ook zeer goed bijstaan wanneer u vragen hebt over het papierwerk dat geregeld moet worden wanneer u naar Argentinië verhuist. Kies ook voor verhuisbedrijf De Haan: wij regelen uw verhuizing tot in de puntjes. Verhuist u zakelijk? Kijk ook eens bij onze relocation services om te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Grote en kleine verhuizingen naar Argentinië

De Haan helpt u graag met een verhuizing op maat zoals u dat wenst. Zo realiseren wij internationale verhuizingen van complete inboedels naar Argentinië maar ook de levering van enkele stuks naar het land van bestemming zijn geen probleem voor verhuisbedrijf De Haan. Doordat wij wekelijks verhuizingen naar Amerika verzorgen via zeecontainers of luchtvracht heeft u bovendien een ruime keuze uit verschillende verhuisdata: gemakkelijk geregeld bij De Haan. Door goede afspraken met onze verhuispartners in het buitenland waar we vaak al jaren mee samenwerken kunnen we u bovendien verhuizingen tegen een scherp tarief aanbieden zodat de kosten binnen de perken blijven. Naast particuliere verhuizingen verzorgen wij bovendien ook bedrijfsverhuizingen. Vakkundig verhuizen naar Argentinië doe je met internationaal verhuisspecialist De Haan.

Astrid van de Graaf rond
Astrid van der Graaf

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 305 of stuur me een .

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden van en naar Argentinië

20 beoordelingen
9.0
1010
20 maart 2018

Excellent service, very knowledgeable personnel. All of my items arrived in perfect condition. Thank you for your assistance!!

Caroline
710
06 februari 2018

Verhuizing Lelystad (Nederland) naar Ituzaingo (Buenos Aires, Argentinië) is door De Haan in goede banen geleid. Het verhuisteam is bijzonder plezierig en vol begrip tijdens een stresserige emigratie! Helaas bleek hun overzeese partner niet dezelfde visie te hebben.

Anoniem
910
26 januari 2018

Vanaf begin tot en met het einde betrokken bij de goede afleveringen van de verhuizing. 

Anoniem