240-jaar-1
Verhuizen naar Aruba

Verhuizen naar Aruba?

Zorgeloos en voordelig met De Haan

Prijsindicatie

Snel een richtinggevend budget.

Offerte op Maat

U weet exact waar u aan toe bent.

De kogel is door de kerk en u gaat verhuizen naar Aruba? Optimaal genieten van dit tropische eiland, maar toch in Nederland blijven? Uw voorbereiding is gestart en u zoekt nu een passend internationaal verhuisbedrijf? Voor uzelf of voor uw expat? De Haan is wellicht een optie.

De Haan is erkend specialist in het verhuizen van expats en families, wereldwijd en ook naar Aruba.

Verhuizen naar Aruba

Aruba blijft een populaire bestemming voor nieuwe inwoners. Voor een second home, maar ook voor een nieuwe werkplek. Ook vanuit Nederland kiezen veel bedrijven om in Aruba te investeren. De Haan heeft meerdere bedrijven hiermee geholpen en is door de jaren heen vertrouwd is geraakt met het verhuizen van expats van en naar Aruba.

Totaal dienstenpakket

Een intercontinentale verhuizing – via zeecontainer of luchtvracht – vereist de juiste kennis van het papierwerk, rederijen en andere betrokkenen. Ter plaatse dient de juiste partner geselecteerd te worden om uw verhuizing zorgeloos te laten uitvoeren. De Haan weet welke verhuizers voldoen aan de hoge kwaliteitseisen en selecteert voor u de beste internationale verhuizer.

Heeft u nog behoefte aan hulp bij het vinden van het nieuwe huis, de school of andere praktische zaken? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen. Vraag hier gerust naar.

De verhuizing

Voor uw verhuizing overzee kunt kiezen tussen zeevracht of luchtvracht. Via zeevracht is er de mogelijkheid om een complete container of een groupage dienst te kiezen. Als u een groupage kiest, wordt een container verdeeld onder meerdere inboedels. U kunt een beperkte inboedel of zelfs enkele items dan relatief voordelig verhuizen naar Aruba. Uiteraard kunt u hierbij ook uw auto probleemloos mee verhuizen. Heeft u met name behoefte aan snelheid, dan regelen wij het vervoer van uw persoonlijke eigendommen via luchtvracht.

De Haan is ervaren in verhuizingen naar of vanuit Aruba. Neem vrijblijvend contact op met onze verhuisadviseurs om de mogelijkheden en aandachtpunten door te nemen.

Astrid van de Graaf rond
Astrid van der Graaf

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 305 of stuur me een .

1010
20 maart 2018

Excellent service, very knowledgeable personnel. All of my items arrived in perfect condition. Thank you for your assistance!!

Caroline
710
06 februari 2018

Verhuizing Lelystad (Nederland) naar Ituzaingo (Buenos Aires, Argentinië) is door De Haan in goede banen geleid. Het verhuisteam is bijzonder plezierig en vol begrip tijdens een stresserige emigratie! Helaas bleek hun overzeese partner niet dezelfde visie te hebben.

Anoniem
910
26 januari 2018

Vanaf begin tot en met het einde betrokken bij de goede afleveringen van de verhuizing. 

Anoniem

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden van en naar Zuid-Amerika

20 beoordelingen
9.0

Daarom De Haan

Sinds
1777

de 8e generatie
van het familiebedrijf

1327
partners

verspreid over
alle landen in de wereld

528432
mensen

verhuisd van en naar
elke locatie wereldwijd

klantoordeel
-,-

van -
beoordelingen