240-jaar-1
Verhuizen naar Bonaire

Verhuizen naar Bonaire?

Zorgeloos en voordelig met De Haan

Prijsindicatie

Snel een richtinggevend budget.

Offerte op Maat

U weet exact waar u aan toe bent.

U gaat emigreren naar Bonaire? Lekker verhuizen naar dit tropische paradijs in het Caribische deel van Nederland? En nu zoekt u in uw voorbereiding een passende oplossing voor de eigendommen die u graag wilt meenemen? Voor uzelf of voor uw expat? De Haan kan u helpen.

De Haan is erkend specialist in het verhuizen van expats en families, wereldwijd en ook naar Bonaire.

Verhuizing naar Bonaire

Het Nederlandse eiland Bonaire is een populaire bestemming voor nieuwe inwoners, met name vanuit Nederland. Zowel voor emigranten als voor tweede huizen bezitters of internationale werknemers. In de loop der jaren hebben ook veel bedrijven de keuze gemaakt om in Bonaire te investeren. Bouwbedrijven, IT bedrijven of bedrijven in de toeristische sector. De Haan heeft voor meerdere Nederlandse bedrijven expats verhuisd van en naar Bonaire.

Totaal dienstenpakket

Een overzee verhuizing gaat via zeecontainer of luchtvracht. Dit vereist de juiste kennis van het papierwerk, rederijen en andere betrokkenen. Daarbij komt dat ook op Bonaire de juiste partner geselecteerd dient te worden om uw verhuizing zorgeloos te laten uitvoeren. De Haan weet welke verhuisbedrijven voldoen aan onze kwaliteitseisen en selecteert voor u de beste internationale verhuizer.

Heeft u nog behoefte aan hulp bij het vinden van het nieuwe huis, de school of andere praktische zaken? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen. Vraag hier gerust naar.

De verhuizing naar Bonaire

Voor de verzorging van uw verhuizing kunt kiezen tussen zeevracht of luchtvracht. Heeft u behoefte aan snelheid, dan regelen wij het vervoer van uw persoonlijke eigendommen via luchtvracht. Voordeliger, maar ook langzamer is vervoer via zeevracht. Dan heeft  u de mogelijkheid om een complete container of een groupagedienst te kiezen. Bij groupage deelt u de container met meerdere inboedels. Dat scheelt kosten. En wilt u de auto meenemen, dan is dat ook mogelijk.

De Haan verhuizingen is ervaren in verhuizingen naar of vanuit Bonaire. Neem vrijblijvend contact op met onze verhuisadviseurs om de mogelijkheden en aandachtpunten door te nemen.

martina rond
Martina Ruiter

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 248 of stuur me een .

1010
20 maart 2018

Excellent service, very knowledgeable personnel. All of my items arrived in perfect condition. Thank you for your assistance!!

Caroline
710
06 februari 2018

Verhuizing Lelystad (Nederland) naar Ituzaingo (Buenos Aires, Argentinië) is door De Haan in goede banen geleid. Het verhuisteam is bijzonder plezierig en vol begrip tijdens een stresserige emigratie! Helaas bleek hun overzeese partner niet dezelfde visie te hebben.

Anoniem
910
26 januari 2018

Vanaf begin tot en met het einde betrokken bij de goede afleveringen van de verhuizing. 

Anoniem

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden van en naar Zuid-Amerika

20 beoordelingen
9.0