240-jaar-1
Verhuizen naar Brazilie

Verhuizen naar Brazilië?

Zorgeloos en voordelig met De Haan

Prijsindicatie

Snel een richtinggevend budget.

Offerte op Maat

U weet exact waar u aan toe bent.

Bij een verhuizing naar Brazilië komt veel kijken vanwege het complexe proces met de douane. Door onze jarenlange ervaring weten we dat als geen ander bij De Haan. Behalve de grote afstand die afgelegd moet worden is er ook veel papierwerk en andere praktische zaken die geregeld moeten worden. Wij bezorgen uw inboedel veilig en vakkundig naar uw nieuwe bestemming in Brazilië. Ook is het voor ons geen probleem uw verhuizing terug naar Nederland te realiseren.

Vakkundig verhuizen met De Haan

De Haan heeft in de afgelopen jaren een groot netwerk van verhuispartners opgebouwd door heel Zuid-, Midden-, en Noord-Amerika. Wij kennen de medewerkers van deze verhuisbedrijven persoonlijk en werken al jarenlang samen. Dit heeft als voordeel dat u bij uw verhuizing naar Brazilië kunt rekenen op betrokken en vakkundige verhuizers die u helpen zorgeloos te verhuizen. Ook zorgt onze jarenlange ervaring ervoor dat wij u met grote expertise kunnen bijstaan wanneer er complexe douaneformaliteiten geregeld moeten worden. Uw internationale verhuiscoördinator begeleidt dit proces en neemt u ook deze zorg uit handen. Natuurlijk is gedurende de gehele verhuizing ook de verzekering geheel conform uw wensen gewaarborgd bij één van de grootste verzekeraars ter wereld. 

Internationaal verhuizen: daarom De Haan

Om ervoor te zorgen dat uw inboedel compleet en zonder schade op de plaats van bestemming komt, is het belangrijk dat het op de juiste wijze verpakt is, er een goede partner is en de formaliteiten geregeld zijn. Daarom De Haan:

 1. De Haan beschikt over speciaal vervaardigd duurzaam verpakkingsmateriaal. De verhuizers van De Haan zijn getraind in het zeewaardig verpakken van de inboedel; dit vereist vakmanschap.
 2. Bij de aflevering op uw bestemming maakt De Haan als FIDI-lid en OMNI-lid gebruik van haar wereldwijde netwerk van verhuispartners. De Haan selecteert deze lokale verhuisbedrijven op basis van haar hoge kwaliteitseisen en periodieke beoordelingen. We kennen de medewerkers van deze internationale verhuisbedrijven persoonlijk en werken al jarenlang samen. Dit zorgt ervoor dat u in het land van bestemming kunt rekenen op betrokken en vakkundige verhuizers.
 3. De Haan regelt de volledige douaneformaliteiten en het transport per schip of door de lucht. Uw persoonlijke verhuiscoördinator begeleidt dit proces, houdt contact met de internationale verhuispartner en houdt u op de hoogte.

Documenten

 • Kopie paspoort
 • Kopie visum
 • Kopie CPF card
 • Volledig afleveradres in Brazilië
 • Gedetailleerde Engelstalige en Portugese inventarislijst inclusief specificatie van elektronische items (partner of De Haan stuurt dit op)
 • Origineel Bill of Lading (OBL) of Air Waybill (AWB) (partner of De Haan stuurt dit op)
 • Power of Attorney, zodat onze partner u kan vertegenwoordigen voor de inklaring van uw verhuisgoederen
 • Kopie van vliegticket als zijnde bewijs voor aankomstdatum in Brazilië.

Eisen en voorwaarden

 • U dient persoonlijk aanwezig te zijn bij de aankomst van uw verhuisboedel in Brazilië om het inklaringsproces in gang te kunnen zetten.
 • De verscheping van uw goederen kan in gang worden gezet na “groen licht” van onze partner in Brazilië.
 • Het inklaringsproces na aankomst van uw inboedel in Brazilië kan enkele weken in beslag nemen. De kosten voor de douane inspecties, container- en kadehuur worden aan u doorbelast conform nota.
martina rond
Martina Ruiter

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 248 of stuur me een .

1010
20 maart 2018

Excellent service, very knowledgeable personnel. All of my items arrived in perfect condition. Thank you for your assistance!!

Caroline
710
06 februari 2018

Verhuizing Lelystad (Nederland) naar Ituzaingo (Buenos Aires, Argentinië) is door De Haan in goede banen geleid. Het verhuisteam is bijzonder plezierig en vol begrip tijdens een stresserige emigratie! Helaas bleek hun overzeese partner niet dezelfde visie te hebben.

Anoniem
910
26 januari 2018

Vanaf begin tot en met het einde betrokken bij de goede afleveringen van de verhuizing. 

Anoniem

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden van en naar Brazilie 

20 beoordelingen
9.0