240-jaar-1
Verhuizen naar Brunei

Verhuizen naar Brunei?

Zorgeloos en voordelig met De Haan

Prijsindicatie

Snel een richtinggevend budget.

Offerte op Maat

U weet exact waar u aan toe bent.

Naar Brunei verhuizen: Een specialisatie

De afgelopen jaren kiezen steeds meer mensen voor een verhuizing naar Brunei. Wellicht trekt de opkomende economie maar ook de prachtige natuur maakt dat verhuizen naar Brunei voor velen een droom is. De Haan helpt graag deze droom te vervullen en u net als honderden voorgangers naar Zuidoost-Azië te verhuizen. Door onze ruime ervaring met verhuizingen naar Brunei hebben wij inmiddels een grote expertise opgebouwd en kunnen we u gemakkelijk van dienst zijn wanneer u vragen heeft over ingewikkeld papierwerk of complexe douaneformaliteiten. Kies net als velen anderen voor internationaal verhuisbedrijf De Haan: wij kunnen u verzekeren van een zorgeloze verhuizing!

Goed geregeld met verhuisbedrijf De Haan

Als geen ander weten wij dat een internationale verhuizing een ingewikkelde en soms ingrijpende gebeurtenis kan zijn in uw leven. Daarom vinden wij het belangrijk dat we u ervan kunnen verzekeren een zorgeloze verhuizing te kunnen realiseren.
Naast het regelen van ingewikkelde formaliteiten samen met u, kunnen we u er natuurlijk ook van verzekeren dat uw goederen op de juiste tijd op de juiste bestemming aankomen: Wanneer uw goederen worden afgeleverd in het land van bestemming maakt De Haan als FIDI-lid en OMNI-lid gebruik van haar wereldwijde netwerk van overzee verhuisagenten. De Haan selecteert deze lokale verhuisbedrijven op basis van haar hoge kwaliteitseisen en periodieke beoordeling. We kennen de medewerkers van ons netwerk in Brunei vaak persoonlijk en werken al jarenlang samen. Dit zorgt ervoor dat u kunt rekenen op een betrokken en vakkundige verhuizer die uw goederen op plaats van bestemming aflevert. Op deze manier is uw verhuizing naar Azië van A tot Z geregeld met verhuisbedrijf De Haan.

Astrid van de Graaf rond
Astrid van der Graaf

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 305 of stuur me een .

810
19 maart 2018

De Haan Relocation heeft mijn verhuizing vanuit China naar Nederland prima geregeld. De informatie was duidelijk en ze hebben hun best gedaan mij binnen een hele korte periode te helpen. In China werkt men met een partner "Asian Tigers". De partner werkte snel en was zeer behulpzaam. Binnen een kleine twee uur waren ze alweer vertrokken. Eenmaal aangekomen in Nederland heeft De Haan de verhuizing weer verder afgehandeld. Een afspraak was snel geregeld, doordat de coordinator korte lijntjes hield met mij. Na het uitpakken, hebben we geen enkele schade aangetroffen.

Anoniem
810
05 maart 2018

De Haan doet wat is afgesproken / beloofd. Houdt klant goed op de hoogte van de progressie van het werk hetgeen zeer vertrouwenwekkend werkt.

Mr Boonen
910
05 maart 2018

Goede service, veel initiatief, pragmatisch en flexibel. De Haan heeft ons ontzorgd, voor ons bijzonder waardevol in een drukke tijd. Bboven verwachting, alles in goede handen en je voelt je echt gehoord

Alex

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden van en naar Azië

107 beoordelingen
8.8