240-jaar-1
Verhuizen naar Curaçao

Verhuizen naar Curaçao?

Zorgeloos en voordelig met De Haan

Prijsindicatie

Snel een richtinggevend budget.

Offerte op Maat

U weet exact waar u aan toe bent.

Heeft u besloten te gaan verhuizen naar het tropische Curaçao? Optimaal genieten van het tropische eiland, maar toch een beetje thuis zijn? En zoekt u nu een passend internationaal verhuisbedrijf? Voor uw expat of voor de verhuizing van uw inboedel? U hoeft niet verder te zoeken: De Haan is erkend specialist in het verhuizen van expats en families, wereldwijd en ook naar Curaçao.

Verhuizen naar Curaçao

Het eiland Curaçao trekt altijd nieuwe bewoners aan. Zowel als second home, of als nieuwe werkplek. Met name vanuit Nederland kiezen veel bedrijven om in Curaçao te investeren. Deze ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat De Haan door de jaren heen vertrouwd is geraakt met het verhuizen van expats van en naar Curaçao.

Totaal dienstenpakket

Een internationale verhuizing – met name overzee of door de lucht – vereist kennis van douane, rederijen, formaliteiten en papierwerk. Ook ter plaatse dient de juiste partner geselecteerd te worden. De Haan weet welke verhuizers goed werk leveren op Curaçao. En selecteert voor u de beste internationale verhuizer: betrouwbaar en met uitstekende service.

Heeft u overigens behoefte aan hulp bij het vinden van het nieuwe huis, de school of andere praktische zaken: ook dat kunnen wij voor u verzorgen. Vraag hier gerust naar.

De verhuizing

Voor uw verhuizing overzee bestaat de mogelijkheid om te kiezen tussen een complete container of een groupage dienst. Als u een groupage kiest, wordt een container verdeeld onder meerdere inboedels. U kunt een kleinere hoeveelheid dan relatief voordelig verhuizen. Uiteraard kunt u hierbij ook uw auto probleemloos mee verhuizen. Heeft u juist behoefte aan snelheid, dan regelen wij het vervoer van uw persoonlijke eigendommen via luchtvracht.

De Haan heeft vele jaren ervaring met verhuizingen naar de Curaçao. Neem vrijblijvend contact op met onze verhuisadviseurs om de mogelijkheden en aandachtpunten door te nemen.

Marcel Boer rond
Marcel Boer

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 274 of stuur me een .

1010
20 maart 2018

Excellent service, very knowledgeable personnel. All of my items arrived in perfect condition. Thank you for your assistance!!

Caroline
710
06 februari 2018

Verhuizing Lelystad (Nederland) naar Ituzaingo (Buenos Aires, Argentinië) is door De Haan in goede banen geleid. Het verhuisteam is bijzonder plezierig en vol begrip tijdens een stresserige emigratie! Helaas bleek hun overzeese partner niet dezelfde visie te hebben.

Anoniem
910
26 januari 2018

Vanaf begin tot en met het einde betrokken bij de goede afleveringen van de verhuizing. 

Anoniem

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden van en naar Zuid-Amerika

20 beoordelingen
9.0