240-jaar-1
Verhuizen naar Jordanië

Verhuizen naar Jordanië?

Zorgeloos en voordelig met De Haan

Prijsindicatie

Snel een richtinggevend budget.

Offerte op Maat

U weet exact waar u aan toe bent.

Heeft u besloten om internationaal te gaan verhuizen naar Jordanië? En bent u op zoek naar een gespecialiseerd internationaal verhuisbedrijf? Met ervaring in verhuizen van en naar Jordanië? U hoeft niet verder te zoeken. De Haan kan u helpen.

Zorgeloos verhuizen

Wij kunnen u helpen in de voorbereiding en verzorging van uw verhuizing naar Jordanië. Zowel op het gebied van het benodigde papierwerk als de daadwerkelijke verhuizing. Wij bieden een complete verhuisservice aan van A tot Z. En u bepaalt welke dienstverlening bij u past. Zowel in Nederland als in Jordanië. Het team van De Haan staat voor u klaar, zodat u snel en zorgeloos internationaal verhuist. Het nieuwe huis is ingericht met uw persoonlijke goederen, zodat u zich snel weer thuis voelt op uw nieuwe bestemming.

Internationaal netwerk

Al vele jaren verhuist De Haan zowel particulieren als expats naar Jordanië en weer terug naar Nederland. Het is voor ons geen probleem om uw volledige inboedel, of een gedeelte hiervan, te verhuizen. Door ons uitgebreide partnernetwerk hebben wij voor ieder land de juiste oplossing. Zo bent u er zeker van dat De Haan de juiste verhuisbedrijven selecteert om ter plaatse uw verhuizing te verzorgen. Ook de soms zeer complexe douaneformaliteiten zijn voor ons bekend terrein.

Komt u graag in gesprek met één van onze verhuisadviseurs? Bel of mail ons dan gerust. We helpen u graag verder.

Margreet Ophof -opt
Margreet Ophof

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 256 of stuur me een .

910
03 januari 2018

Wij zijn heel goed geholpen met onze verhuizing. Het team van De Haan heeft enorm zijn best gedaan om aan al onze wensen tegemoet te komen. De vracht was ook heel efficient ingepakt, met nauwelijks loze ruimte. Bij het uitpakken was er ook niets beschadigd. Perfect!

Mr Bartstra

Verhuizing naar Sohar,
vanuit Nederland.

810
19 december 2017

Nette afhandeling, vriendelijke verhuizers, efficiënt, begeleiding vanuit kantoor is prima.

Anoniem
910
13 november 2017

Professional, friendly, good price.

Mr Robbertsen

Verhuizing naar Dubai,
vanuit Nederland

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling voor verhuizingen van en naar het Midden-Oosten

28 beoordelingen
8.5