240-jaar-1
Verhuizen naar Marokko

Verhuizen naar Marokko?

Zorgeloos en voordelig met De Haan

Prijsindicatie

Snel een richtinggevend budget.

Offerte op Maat

U weet exact waar u aan toe bent.

Heeft u besloten om internationaal te gaan verhuizen naar Marokko? En bent u op zoek naar een gespecialiseerd internationaal verhuisbedrijf? Met ervaring in verhuizen van en naar Marokko? U hoeft niet verder te zoeken. De Haan kan u helpen.

Zorgeloos verhuizen

Wij kunnen u helpen in de voorbereiding en verzorging van uw verhuizing naar Marokko. Zowel op het gebied van het benodigde papierwerk als de daadwerkelijke verhuizing. Wij bieden een complete verhuisservice aan van A tot Z. En u bepaalt welke dienstverlening bij u past. Zowel in Nederland als in Marokko. Het team van De Haan staat voor u klaar, zodat u snel en zorgeloos internationaal verhuist. Het nieuwe huis is ingericht met uw persoonlijke goederen, zodat u zich snel weer thuis voelt op uw nieuwe bestemming.

Internationaal netwerk

Al vele jaren verhuist De Haan zowel particulieren als expats naar Marokko en weer terug naar Nederland. Het is voor ons geen probleem om uw volledige inboedel, of een gedeelte hiervan, te verhuizen. Door ons uitgebreide partnernetwerk hebben wij voor ieder land de juiste oplossing. Zo bent u er zeker van dat De Haan de juiste verhuisbedrijven selecteert om ter plaatse uw verhuizing te verzorgen. Ook de soms zeer complexe douaneformaliteiten zijn voor ons bekend terrein.

Komt u graag in gesprek met één van onze verhuisadviseurs? Bel of mail ons dan gerust. We helpen u graag verder.

benjamin-coutinho rond
Benjamin Coutinho

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 301 of stuur me een .

1010
19 maart 2018

Excellent service. Thanks

Pierre
1010
19 maart 2018

Very professional service received from De Haan.  Excellent communication and feedback provided throughout the process by Dennis.  I would definitely recommend their services to others.

Lau

Verhuizing naar Nederland,
vanuit Zuid Afrika.

810
05 maart 2018

Voor verhuizing naar verre bestemmingen kies voor de Haan Relocation. De Haan Relocation, kortweg een goed verhuisbedrijf, ook voor verre bestemmingen.

anoniem

Verhuizing naar Zimbabwe,
vanuit Nederland.

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling voor verhuizingen van en naar Afrika

40 beoordelingen
8.7