240-jaar-1
verhuizen naar Mexico Merida

Verhuizen naar Mexico?

Zorgeloos en voordelig met De Haan

Prijsindicatie

Snel een richtinggevend budget.

Offerte op Maat

U weet exact waar u aan toe bent.

Verhuizen naar Mexico: Zorgeloos met De Haan

Droomt u ervan naar Mexico te verhuizen? Wellicht voor het werk of met gezin? De Haan verzorgt zowel particuliere als expat verhuizingen over de hele wereld. Door onze jarenlange ervaring en grote expertise op het gebied van internationaal verhuizen weten wij bij De Haan als geen ander dat verhuizing naar het buitenland een ingewikkelde gebeurtenis kan zijn: In korte tijd veranderen er veel dingen in uw leven. Daarom is het belangrijk dat de verhuizing van uw goederen zorgeloos verloopt. Gelukkig kennen wij door onze regelmatige verhuizingen naar en van talloze bestemmingen in Midden-Amerika, de lokale situatie goed en kunnen we gemakkelijk valkuilen herkennen waardoor we uw verhuizing zorgeloos kunnen realiseren. Ook hebben wij verstand van complexe douaneformaliteiten in Mexico en kunnen we u, als u dat wenst, bijstaan wanneer ingewikkeld papierwerk geregeld moet worden. Neemt u eens een kijkje bij relocation-services, om te zien wat wij naast zorgeloos verhuizen voor u kunnen betekenen.

Door de jaren heen hebben wij vele gezinnen tot volle tevredenheid verhuisd van en naar Mexico en kunnen we ons rekenen tot een ware specialist als het gaat om verhuizingen naar Midden-Amerika. Wij regelen uw verhuizing naar Mexico snel en vakkundig.

Een vakkundig agent op plaats van bestemming

Wanneer uw goederen worden afgeleverd in het land van bestemming maakt De Haan als FIDI-en OMNI-lid gebruik van haar wereldwijde netwerk van verhuisagenten. De Haan selecteert deze lokale verhuisbedrijven op basis van haar hoge kwaliteitseisen en periodieke beoordeling. We kennen de medewerkers van ons netwerk in Mexico vaak persoonlijk en werken al jarenlang samen. Dit zorgt ervoor dat u kunt rekenen op een betrokken en vakkundige verhuizer ter plaatse die uw goederen op plaats van bestemming aflevert. Op deze manier is uw verhuizing naar Mexico van A tot Z geregeld dankzij verhuisbedrijf De Haan.

Astrid van de Graaf rond
Astrid van der Graaf

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 305 of stuur me een .

710
20 maart 2018

Great moving company!

Brigitte

Verhuizing naar Nederland,
vanuit de Verenigde Staten.

710
14 maart 2018

Prettige communicatie, scherpe prijs en zonder enige problemen vooral onze inboedel snel van en naar de US verhuisd.

anoniem

Verhuizing naar Nederland,
vanuit de Verenigde Staten.

910
28 februari 2018

It was a really good service, went smoothly. We initially had a miscommunication about quotation and documents needed to ship the furniture to Holland, but once De Haan knew about it it immediately changed consultants and solved things. All went great.

Tamara

Verhuizing naar Nederland,
vanuit de Verenigde Staten.

De gemiddelde beoordeling van onze klanten voor verhuizingen van en naar Noord-Amerika

88 beoordelingen
8.8