de-haan-245-jaar stempel

Wat kost inboedel verhuizen naar Spanje?

Verhuizen naar Spanje-1

Bij een verhuizing naar Spanje komt veel (regel)werk kijken. Kies om die reden altijd voor een professioneel verhuisbedrijf die ervaring heeft met verhuizingen naar dit zonnige land. Maar voordat u alles kunt gaan regelen, moet u bij het begin beginnen. Wat kost een inboedel verhuizen naar Spanje?

Inboedel verhuizen naar Spanje: opbouw van de verhuiskosten

De kosten van een inboedel verhuizen naar Spanje zijn opgebouwd uit een groot aantal factoren:

Omvang van uw inboedel

Allereerst kijken we naar de omvang van uw inboedel om uw vraag wat kost een inboedel verhuizen naar Spanje te beantwoorden. Hoe meer, hoe hoger de kosten. Overigens is het bij een kleine inboedel verstandig te informeren naar combinatievoordeel. Combinatievoordeel houdt in dat de verhuizer meerdere verhuizingen combineert in een verhuiswagen waardoor u minder hoeft te betalen. Het belangrijkste nadeel hiervan is dat het niet mogelijk is om een vaste laad- en of losdatum af te spreken. Hiervoor hanteren de meeste verhuisbedrijven een periode: bijvoorbeeld 10 werkdagen.

De Haan is wekelijks met zijn eigen verhuiswagens op pad in Europa. Kunt u flexibel zijn met uw verhuisdatum, dat is dat zeker gunstig voor de kosten van uw inboedelverhuizingskosten naar of vanuit Spanje.

De afstand 

De afstand naar de verhuisbestemming speelt ook een belangrijke rol in het kostenplaatje. Des te groter de afstand, des te hoger de kosten. Er zit tenslotte bijna 1.000 km tussen het noordelijkste punt van Spanje en het zuidelijkste punt!

De locatie en bereikbaarheid

Op de verhuisbestemming zelf kunnen er kosten bij komen. Kiest u er bijvoorbeeld voor om de verhuizers in te zetten of regelt u zelf ook loshulp? Is de woning op de begane grond of niet? Is er een lift aanwezig of moeten de verhuizers een verhuislift inzetten? En hoe zit het met de bereikbaarheid van uw nieuwe woning met een vrachtwagen? Moet er een parkeervergunning voor uw inboedelverhuizing naar Spanje worden gevraagd? Of is het juist een moeilijker bereikbare locatie in de bergen, waardoor er met een pendelbusje gewerkt moet worden? 

Andere factoren

Andere factoren die de kosten bepalen, zijn onder andere de verhuisverzekering, het benodigde (verpakkings)materiaal en eventuele andere extra diensten.

U leest het, vele factoren tezamen bepalen wat het kost om uw inboedel te verhuizen naar Spanje.

Verhuizen naar Spanje kosten: extra verhuisdiensten 

Naast het daadwerkelijke verhuizen van uw inboedel naar uw nieuwe thuisland, kunt u het verhuisbedrijf ook inzetten voor allerlei andere praktische diensten. U kunt hierbij denken aan de- en montage van uw meubels en/of in laten pakken van uw (kwetsbare) inboedel. Als u de verhuiskosten van uw inboedelverhuizing naar Spanje zoveel mogelijk wilt beperken, dan kunt u ervoor kiezen om deze diensten zelf te verrichten.

Ook kunt u op de kosten besparen door zelf uw inboedel aan te leveren bij het depot van het verhuisbedrijf en zelf de vrachtwagen te lossen op uw plaats van bestemming. Hoe minder extra verhuisdiensten, des te lager de kosten van een inboedelverhuizing naar Spanje zullen zijn.

Indicatie kosten inboedel verhuizen naar Spanje

Zoals u heeft kunnen lezen, zijn de kosten voor het verhuizen naar Spanje van uw inboedel afhankelijk van uiteenlopende factoren. Het is hierdoor onmogelijk om een concreet prijskaartje aan de verhuizing te hangen.

Kosten inboedel verhuizen naar Spanje: snel een richtgevend budget aanvragen

Wilt u een gepersonaliseerd kostenplaatje van uw verhuizing naar Spanje? Dan kunt u bij ons altijd vrijblijvend een prijsindicatie of offerte aanvragen.

 

Andere mensen zochten ook op:

het pand van De Haan Verhuizingen in Alblasserdam

Verhuizen met De Haan

Gaat u binnenkort verhuizen binnen of naar Nederland? Of gaat u internationaal verhuizen? De Haan is expert op het gebied van deze verhuizingen. De Haan is bekend vanwege haar goede reputatie en vakmanschap.

verhuisde familie met man op voorgrond

Internationale verhuisbedrijven

Gaat u internationaal verhuizen? Kies dan voor een verhuisbedrijf met ervaring en een betrouwbaar, internationaal netwerk aan partners. Op deze manier kunt u zeker zijn van een zorgeloze verhuizing.

Verhuiswagen daf cf silence

Internationaal verhuisbedrijf

De Haan heeft sinds 1777 al vele tienduizenden klanten wereldwijd verhuisd. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij u uitgebreid informeren over uiteenlopende verhuiszaken. Van A tot Z, De Haan weet hoe alles aangepakt moet worden.

Liggende vrouw met verhuisdozen

Verhuis

Ervaring en kwaliteit zijn belangrijke factoren bij het kiezen van een verhuisbedrijf. De Haan heeft jarenlange ervaring met particuliere en zakelijke verhuizingen naar zowel binnen- als buitenland. Onze aanpak kenmerkt zich door klantvriendelijkheid, flexibiliteit en een uitgebreide dienstverlening. Wij kunnen u hierdoor altijd van een passende oplossing voorzien.

uitladen vrachtwagen

Verhuisbedrijf

De Haan weet als geen ander waar klanten behoefte aan hebben. Wij doen er alles aan om een hoop zorgen bij onze klanten weg te nemen. Zo kunnen zij zich bezighouden met belangrijke zaken zoals bijvoorbeeld het afscheid nemen van familie. De verhuizing regelen wij.

European Flags M - flat

Europese verhuizing

Verhuizen naar of binnen Europa? En opzoek naar een verhuizer die gespecialiseerd in Europa-verhuizingen? De Haan helpt u graag verder! Onze medewerkers zijn meertalig en goed op de hoogte van alle gelden regels in het andere land. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

De gemiddelde beoordeling van klanten die gebruik maakten van onze services

1904 bekijk de beoordelingen
9.3
1010
14 mei 2024

Thank you De Haan for managing my relocation from Amsterdam to London. The team at all points in the process was very helpful, kind and quick to respond, answer questions and manage any additional requests. The move out and move in team were extremely pleasant and hardworking. I appreciated the professionalism and commitment to making me feel at ease throughout the entire process. 

Caroline
910
14 mei 2024

Having moved over 25 times , the service provided by De Haan this International move was, by far, the very best! Thank you to the entire team. 

B. Truelove

Verhuizing naar Amerika,
vanuit Nederland

1010
13 mei 2024

Het was een verhuis zonder zorgen, netjes georganiseerd.

V.D
Ebook internationaal verhuizen

Gratis e-book
Tips bij internationaal verhuizen

Praktische tips in de voorbereiding, advies bij de keuze van het juiste verhuisbedrijf, inzicht in de opbouw van het verhuisbudget en natuurlijk onze bespaartips.

STUUR MIJ DIT GRATIS E-BOOK