de-haan-245-jaar stempel

Verhuis

Liggende vrouw met verhuisdozen

De Haan is uw betrouwbare partner voor particuliere en zakelijke verhuizingen naar zowel binnen- als buitenland. Verhuis met De Haan! De Haan heeft namelijk jarenlange ervaring met een groot aantal uiteenlopende verhuizingen. Vanuit onze rijke geschiedenis hebben wij in de loop der jaren een uitgebreid portfolio aan dienstverleningen opgebouwd waarmee wij vrijwel elke klant op een passende manier van dienst kunnen zijn. Onze experts kunnen u altijd assisteren bij een internationale verhuizing, waar u ook naartoe gaat. Bij De Haan zijn al onze medewerkers zich maar al te goed bewust van het belang om onze vlekkeloze reputatie hoog te houden. Klantvriendelijkheid en dienstverlening staan dan ook hoog in het vaandel in alle lagen van onze organisatie. Door duidelijk te communiceren met klanten en glasheldere afspraken te maken, zijn wij in staat om onze klanten een hoop zorgen uit handen te nemen.

Verhuisbedrijf

Ervaring is een belangrijke factor bijeen weloverwogen keuze voor een verhuisbedrijf, omdat ervaring ervoor zorgt dat veelvoorkomende problemen in een vroeg stadium voorzien en voorkomen kunnen worden. Door goed naar de wensen van onze klant te luisteren, kunnen wij bij De Haan altijd met een passende oplossing komen.  En door de omvang van ons bedrijf, oftewel onze opslag- en transportcapaciteit, zorgen ervoor dat wij erg flexibel kunnen zijn in onze dienstverlening, waardoor wij beter met onvoorziene omstandigheden of problemen om kunnen gaan dan kleinere concurrenten. Daarnaast zorgt onze ervaring er tevens voor dat er vrijwel geen situaties bestaan waar onze mensen niet eerder mee te maken hebben gehad. Kortom, met De Haan als verhuispartner staat u er nooit alleen voor. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen met al uw vragen via ons contactformulier. Bekijk ook eens de testimonials elders op onze website en overtuig uzelf van de kwaliteit van de service van De Haan!

Verhuizing naar Duitsland 
vanuit Nederland

13 maart 2013

Perfecte voorbereiding en uitvoering van de verhuizing!!!Niets op aan te merken.

Meer beoordelingen
family

 

Andere mensen zochten ook op:

het pand van De Haan Verhuizingen in Alblasserdam

Verhuizen met De Haan

Gaat u binnenkort verhuizen binnen of naar Nederland? Of gaat u internationaal verhuizen? De Haan is expert op het gebied van deze verhuizingen. De Haan is bekend vanwege haar goede reputatie en vakmanschap.

Schilderij inpakken

Verhuisbedrijven

Bent u van plan om te gaan verhuizen? Kies dan voor een verhuisbedrijf met ervaring. De Haan bestaat al sinds 1777 en heeft sinds die tijd vele klanten naar tevredenheid verhuisd.

Inkratten 2

Tijdelijke opslag

Bent u opzoek naar een tijdelijke opslagruimte voor uw inboedel bijvoorbeeld? Bent u opzoek naar een opslagruimte die bescherming biedt tegen braak, diefstal, brand, ongedierte en ook nog betaalbaar is? Dan bent u bij De Haan aan het juiste adres.

Pino box

Intercontinentale verhuizing

Verhuis voordelig en zonder zorgen intercontinentaal met De Haan door middel van onze relocation services. Informeer naar onze groupage en haal het maximale uit uw budget.

Kind op de grond met dozen

Verhuizen en opslag

Op zoek naar voordelige, langdurige opslag van uw inboedel, meubels, auto, boot of bedrijfsinventaris? De Haan helpt u verder. In onze opslagfaciliteiten is uw inboedel beschermd tegen braak, diefstal, brand of ongedierte.

Verhuisde vrouw

Verhuizen

Bent u opzoek naar internationale verhuizer? De Haan heeft jarenlange ervaring op het gebied van internationaal verhuizen. Wij zorgen er voor dat de verhuizing zorgeloos verloopt.

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden van en naar Afrika

63 bekijk de beoordelingen
9.0
1010
14 mei 2024

Thank you De Haan for managing my relocation from Amsterdam to London. The team at all points in the process was very helpful, kind and quick to respond, answer questions and manage any additional requests. The move out and move in team were extremely pleasant and hardworking. I appreciated the professionalism and commitment to making me feel at ease throughout the entire process. 

Caroline
910
14 mei 2024

Having moved over 25 times , the service provided by De Haan this International move was, by far, the very best! Thank you to the entire team. 

B. Truelove

Verhuizing naar Amerika,
vanuit Nederland

1010
13 mei 2024

Het was een verhuis zonder zorgen, netjes georganiseerd.

V.D