de-haan-245-jaar stempel

Verhuizen met De Haan

Verhuizen met De Haan

Zoekt u een verhuisbedrijf met een uitstekende reputatie en vakmanschap? Voor uw eigen verhuizing binnen Nederland of wereldwijd? Of juist voor het verhuizen van uw bedrijf? Dan bent u bij De Haan thuis in verhuizen.

Verhuizen is mensenwerk

De verhuizers van De Haan zijn vakmensen, met passie voor hun werk. Ondersteund door een groot arsenaal hulpmateriaal, verpakkingsmateriaal en uitstekende verhuiswagens verzorgen zij met plezier en een grote efficiency elke verhuizing. Of het nu gaat om het verhuizen van enkele goederen tot een bedrijfsverhuizing met 2.000 werkplekken, De Haan verzorgt het compleet en tot volle tevredenheid. De kwaliteit van verhuizen wordt zichtbaar in de grote klantenkring en de toekenning van verschillende prijzen voor de dienstverlening van De Haan.

Zorgeloos verhuizen met De Haan

In lijn met de verhuisdiensten biedt De Haan haar klanten veilige opslag van inboedels en bedrijfsinventaris. Voor de business to business dienstverlening werkt De Haan samen met HR afdelingen of Facility diensten. Het verhuizen van personeel inclusief eventuele Relocation Services of het verzorgen van projectverhuizingen met of zonder verhuismanagement. De Haan is een totaal dienstverlener vanuit haar visie op het ’ontzorgen van haar klanten’.

Verhuizing naar Duitsland 
vanuit Nederland

13 maart 2013

Perfecte voorbereiding en uitvoering van de verhuizing!!!Niets op aan te merken.

Meer beoordelingen
family

 

Andere mensen zochten ook op:

Verhuizen met De Haan

Verhuizen naar het buitenland

Verhuizen naar het buitenland is voor velen een uitdaging. Er moet veel geregeld worden, en dan tenslotte ook nog een oplossing gevonden worden voor het transporteren van de spullen. Welke spullen neem je mee? Wat voor oplossingen zijn hiervoor en hoeveel kost het? Belangrijke vragen. Een gespecialiseerd verhuisbedrijf als De Haan helpt u op weg.

Verhuizen met De Haan

Tijdelijke opslag

Bent u opzoek naar een tijdelijke opslagruimte voor uw inboedel bijvoorbeeld? Bent u opzoek naar een opslagruimte die bescherming biedt tegen braak, diefstal, brand, ongedierte en ook nog betaalbaar is? Dan bent u bij De Haan aan het juiste adres.

Verhuizen met De Haan

Intercontinentale verhuizing

Verhuis voordelig en zonder zorgen intercontinentaal met De Haan door middel van onze relocation services. Informeer naar onze groupage en haal het maximale uit uw budget.

Verhuizen met De Haan

Verhuizingen

Wilt u zeker zijn van een vlotte verhuizing? Kies dan voor een bedrijf met bewezen bedrevenheid in allerlei verhuizingen. Voor zowel een nationale als internationale verhuizing bent u bij De Haan aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met verhuizingen naar populaire en minder populaire internationale bestemmingen.

Verhuizen met De Haan

Internationaal verhuisbedrijf

De Haan heeft sinds 1777 al vele tienduizenden klanten wereldwijd verhuisd. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij u uitgebreid informeren over uiteenlopende verhuiszaken. Van A tot Z, De Haan weet hoe alles aangepakt moet worden.

Verhuizen met De Haan

Internationale verhuizingen

Internationale verhuizingen brengen een hoop regelwerk met zich mee. Zeker wanneer u buiten de Europese Unie verhuist, moet er veel geregeld worden. Denkt u maar eens aan het regelen van een visum, het vervoeren van uw inboedel én alle zaken bij de douane. Laat internationale verhuizingen maar over aan de expert: De Haan.

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden van en naar Afrika

63 bekijk de beoordelingen
9.0
1010
14 mei 2024

Thank you De Haan for managing my relocation from Amsterdam to London. The team at all points in the process was very helpful, kind and quick to respond, answer questions and manage any additional requests. The move out and move in team were extremely pleasant and hardworking. I appreciated the professionalism and commitment to making me feel at ease throughout the entire process. 

Caroline
910
14 mei 2024

Having moved over 25 times , the service provided by De Haan this International move was, by far, the very best! Thank you to the entire team. 

B. Truelove

Verhuizing naar Amerika,
vanuit Nederland

1010
13 mei 2024

Het was een verhuis zonder zorgen, netjes georganiseerd.

V.D