de-haan-245-jaar stempel

Verhuizingen

uitladen vrachtwagen

Voor een vlotte verhuizing is het belangrijk dat u kiest voor een bedrijf met bewezen bedrevenheid in allerlei verhuizingen. Kies daarom voor De Haan! De Haan heeft namelijk ruime ervaring met verschillende soorten particuliere en zakelijke verhuizingen in zowel binnen- als buitenland. En ervaring telt bijna nergens zo zwaar als in de verhuisbranche. Bij De Haan plukken wij elke dag weer de vruchten van onze ervaring, getuige de deskundigheid en klantgerichtheid van de mensen in onze organisatie. Mede door goed naar de klant te luisteren en met hem/haar mee te denken, zijn wij bij De Haan vaak in staat om veelvoorkomende problemen  in een vroeg stadium te voorzien en te voorkomen. Hierdoor kunnen wij een zorgeloze verhuizing garanderen, ongeacht de bestemming of de omvang van de verhuizing. Ook voor een internationale verhuizing is De Haan de expert van de Nederlandse markt, met ruime ervaring met verhuizingen naar zowel populaire internationale bestemmingen als landen die minder in trek zijn.

Waarom De Haan Verhuizingen?

Door de jaren heen hebben honderden bedrijven en particulieren op De Haan kunnen rekenen voor het verplaatsen van hun inboedel naar een nieuwe standplaats. Als een gerenommeerde naam in de verhuiswereld is De Haan altijd bezig met het verlenen van dat extra stukje dienstverlening, zodat elke klant kan rekenen op een zorgeloze verhuizing. Iedereen binnen onze organisatie is zich dan ook bewust van het belang van klanttevredenheid voor het hooghouden van onze vlekkeloze reputatie. Neem gerust ook een kijkje bij onze testimonials om te zien hoe wij honderden klanten reeds van dienst zijn geweest met de meest uiteenlopende dienstverleningen op het gebied van verhuizingen. Vanwege die ervaring zijn wij in staat om u met vrijwel alle speciale verzoeken te helpen, omdat er simpelweg bijna geen situaties bestaan waar onze mensen nog nooit eerder mee te maken hebben gehad.

Verhuizing naar Duitsland 
vanuit Nederland

13 maart 2013

Perfecte voorbereiding en uitvoering van de verhuizing!!!Niets op aan te merken.

Meer beoordelingen
family

 

Andere mensen zochten ook op:

luchtvracht

Internationale verhuizingen

Internationale verhuizingen brengen een hoop regelwerk met zich mee. Zeker wanneer u buiten de Europese Unie verhuist, moet er veel geregeld worden. Denkt u maar eens aan het regelen van een visum, het vervoeren van uw inboedel én alle zaken bij de douane. Laat internationale verhuizingen maar over aan de expert: De Haan.

Verhuisde vrouw

Verhuizen

Bent u opzoek naar internationale verhuizer? De Haan heeft jarenlange ervaring op het gebied van internationaal verhuizen. Wij zorgen er voor dat de verhuizing zorgeloos verloopt.

Kind op de grond met dozen

Verhuizen en opslag

Op zoek naar voordelige, langdurige opslag van uw inboedel, meubels, auto, boot of bedrijfsinventaris? De Haan helpt u verder. In onze opslagfaciliteiten is uw inboedel beschermd tegen braak, diefstal, brand of ongedierte.

Chauffeur goederenvervoer

Verhuizers

Tussen verhuisbedrijven kunnen grote verschillen zitten. Maar hoe kiest u voor een passend verhuisbedrijf? Om u te helpen bij deze keuze is een keurmerk in het leven geroepen. Bij verhuisbedrijven die dit keurmerk bezitten, kunt u zeker zijn van een zorgeloze verhuizing.

zakelijke verhuizing

Europa verhuizingen zakelijk

Bent u opzoek naar een betrouwbare verhuizer voor uw medewerkers? De Haan verzorgt al jarenlang Europese en wereldwijde verhuizingen voor vele verschillende bedrijven en instellingen. De Haan doet er alles aan om u te ontzorgen bij de verhuizing van uw medewerkers.

uitladen vrachtwagen

Verhuizingen

Wilt u zeker zijn van een vlotte verhuizing? Kies dan voor een bedrijf met bewezen bedrevenheid in allerlei verhuizingen. Voor zowel een nationale als internationale verhuizing bent u bij De Haan aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met verhuizingen naar populaire en minder populaire internationale bestemmingen.

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden van en naar Afrika

63 bekijk de beoordelingen
9.0
1010
14 mei 2024

Thank you De Haan for managing my relocation from Amsterdam to London. The team at all points in the process was very helpful, kind and quick to respond, answer questions and manage any additional requests. The move out and move in team were extremely pleasant and hardworking. I appreciated the professionalism and commitment to making me feel at ease throughout the entire process. 

Caroline
910
14 mei 2024

Having moved over 25 times , the service provided by De Haan this International move was, by far, the very best! Thank you to the entire team. 

B. Truelove

Verhuizing naar Amerika,
vanuit Nederland

1010
13 mei 2024

Het was een verhuis zonder zorgen, netjes georganiseerd.

V.D