de-haan-245-jaar stempel

Europa verhuizingen zakelijk

Europa verhuizingen zakelijk

Zoekt u een betrouwbaar verhuisbedrijf voor het verzorgen van internationale Europa verhuizingen van uw medewerkers? Verhuizingen binnen Europa of vanuit geheel Europa naar alle landen wereldwijd? Dan bent u bij De Haan Verhuizingen aan het goede adres.

Innovatief en kostenbesparend

De Haan verzorgt voor bedrijven en instellingen de internationale verhuizing van hun medewerkers. Of het nu gaat om Nederlanders die naar Londen, Frankfurt, Rome of Istanbul gaan. Of het verhuizen van een medewerker vanuit Madrid naar New York. De Haan verzorgt het voor u. De unieke De Haan aanpak van de internationale HR-verhuizing is innovatief en kostenbesparend.

Flexibel verhuizen met De Haan

De Haan verzorgt voor u de Europese verhuizing, maar ook met douane formaliteiten en Relocation Services. De Haan is bovendien onderdeel van de one-group: een groep van de beste Europese verhuisbedrijven, waardoor elke internationale verhuizing geborgd is. Zo verzorgt De Haan vanuit Nederland alle verhuizingen wereldwijd inclusief Europa verhuizingen. Verhuis binnen en naar Europa met De Haan: Snel en voordelig.

Verhuizing naar Duitsland 
vanuit Nederland

13 maart 2013

Perfecte voorbereiding en uitvoering van de verhuizing!!!Niets op aan te merken.

Meer beoordelingen
family

 

Andere mensen zochten ook op:

Europa verhuizingen zakelijk

Europa verhuizingen zakelijk

Bent u opzoek naar een betrouwbare verhuizer voor uw medewerkers? De Haan verzorgt al jarenlang Europese en wereldwijde verhuizingen voor vele verschillende bedrijven en instellingen. De Haan doet er alles aan om u te ontzorgen bij de verhuizing van uw medewerkers.

Europa verhuizingen zakelijk

Verhuisbedrijf

De Haan weet als geen ander waar klanten behoefte aan hebben. Wij doen er alles aan om een hoop zorgen bij onze klanten weg te nemen. Zo kunnen zij zich bezighouden met belangrijke zaken zoals bijvoorbeeld het afscheid nemen van familie. De verhuizing regelen wij.

Europa verhuizingen zakelijk

Verhuizen en opslag

Op zoek naar voordelige, langdurige opslag van uw inboedel, meubels, auto, boot of bedrijfsinventaris? De Haan helpt u verder. In onze opslagfaciliteiten is uw inboedel beschermd tegen braak, diefstal, brand of ongedierte.

Europa verhuizingen zakelijk

Verhuizen met De Haan

Gaat u binnenkort verhuizen binnen of naar Nederland? Of gaat u internationaal verhuizen? De Haan is expert op het gebied van deze verhuizingen. De Haan is bekend vanwege haar goede reputatie en vakmanschap.

Europa verhuizingen zakelijk

Verhuisbedrijven

Bent u van plan om te gaan verhuizen? Kies dan voor een verhuisbedrijf met ervaring. De Haan bestaat al sinds 1777 en heeft sinds die tijd vele klanten naar tevredenheid verhuisd.

Europa verhuizingen zakelijk

Verhuis

Ervaring en kwaliteit zijn belangrijke factoren bij het kiezen van een verhuisbedrijf. De Haan heeft jarenlange ervaring met particuliere en zakelijke verhuizingen naar zowel binnen- als buitenland. Onze aanpak kenmerkt zich door klantvriendelijkheid, flexibiliteit en een uitgebreide dienstverlening. Wij kunnen u hierdoor altijd van een passende oplossing voorzien.

The average rating of customers who moved with De Haan

1896 bekijk de beoordelingen
9.3
1010
03 mei 2024

Overall, good. I am pleased with De Haan Relocation's services.

Ulli
1010
02 mei 2024

Zeer professioneel, goede communicatie. Verhuizers in NL zijn uitstekend.

B.A.

Verhuizing van Nederland,
naar Australie

1010
01 mei 2024

Top geregeld verhuizing van Nederland naar Zwitserland!

P.M.