de-haan-245-jaar stempel

Duurzame bescherming van uw persoonlijke bezittingen

Eigenlijk verhuizen wij emoties. Daarom pakken onze vakkundig opgeleide verhuizers uw persoonlijke bezittingen met aandacht en uiterste zorg in. Bij uw verhuizing gebruiken wij tevens lucht geveerde auto’s, efficiënte hulpmiddelen en natuurlijk degelijke verpakkingsmaterialen.

Duurzaam verhuisbedrijf

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons als familiebedrijf belangrijk. Een bedrijfsvoering die niet puur gericht is op korte termijn financiële waarden zodat wij de toekomst met zin door kunnen geven aan onze kinderen en kleinkinderen. Daarom is een duurzame route ook een integraal onderdeel van onze missie en visie. Daarin zoeken wij in toenemende mate naar circulariteit.

Circulariteit bij verhuizen

Circulariteit betekent voor ons enerzijds het minimaliseren van uitval en verspilling van grondstoffen, materialen en diensten en anderzijds het maximaliseren van de waarde er van. Zowel in onze rol als afnemer als leverancier. Wij geven hier invulling aan door het nuttig toepassen van  materialen, verlengen van levensduur van producten en onderdelen, alsmede het slimmer maken en gebruiken van producten.

Op welke wijze past De Haan circulariteit bij verhuizen toe?

Neem een kijkje bij de initiatieven die wij de afgelopen jaren hebben genomen om de impact van verhuizen op het milieu te verkleinen: https://www.dehaan.nl/nl/over-ons/maatschappelijk-verantwoord-ondernemen-mvo-/

Enkele voorbeelden van hoe wij reeds verhuizen met het oog op én het milieu, én het kunnen afleveren van uw dierbare bezittingen in goede staat:

  • Inzet van herbruikbare verhuisdekens ter bescherming van verhuisgoederen waar mogelijk;
  • Gebruik van kartonnen verhuisdozen uitsluitend gemaakt van FSC gecertificeerd karton van gerecyclede herkomst;
  • Werken met verhuisbakken van gerecycled kunststof in plaats van kartonnen dozen waar mogelijk;
  • Hergebruik van kartonnen verhuisdozen waar mogelijk om maatwerk bij verhuizen te kunnen leveren.

Nieuw in april 2021: duurzame bescherming van uw persoonlijke bezittingen

Circulariteit betekent o.a. dat je afval niet weggooit, maar als grondstof gebruikt voor nieuwe producten. Daarom scheiden wij reeds papier, karton en restafval voor maximaal hergebruik. In juni 2020 hebben we daarvoor onze twee persen vervangen. Deze apparaten persen de inhoud ook maximaal aan. Hierdoor zijn er minder transportbewegingen nodig en dus minder CO2-uitstoot.

Het was echter onze ambitie om hier nog verder in te gaan! En dat moment is nu aangebroken. Met behulp van de aangeschafte vier nieuwe rolcontainers verzamelen wij nu onze eigen beschermfolie. Plus, deze beschermfolie bestaat nu volledig uit één soort recyclebaar PE in plaats van opgebouwde lagen uit verschillende herkomst. 100% recyclebaar dus!

Vanaf heden gaan wij uit ons ingezamelde papier, karton en PE tevens onze eigen materialen kopen. Denk hierbij aan kantoorartikelen, enveloppen, schrijfblokken, pennen.

Kies dus voor de Haan Verhuizingen: betrouwbaar, persoonlijk en DUURZAAM waar mogelijk. Samen maken we het verschil!