240-jaar-1
Verhuizen naar India

Verhuizen naar India?

Zorgeloos en voordelig met De Haan

Prijsindicatie

Snel een richtinggevend budget.

Offerte op Maat

U weet exact waar u aan toe bent.

Verhuizen naar India met De Haan

Denkt u erover naar Inda te verhuizen? Internationaal verhuisbedrijf De Haan helpt u graag op weg. Sinds jaar en dag verzorgen wij vele verhuizingen naar India en we kennen de lokale situatie dan ook door en door. Hierdoor zijn we zeer goed in staat u bij te staan wanneer het gaat om complexe douane formaliteiten of ingewikkeld papierwerk geregeld moet worden. Ook zorgen wij er uiteraard voor dat u ervan verzekerd kunt zijn dat uw goederen op tijd op de juiste bestemming worden afgeleverd. Of het nu gaat om een volledige inboedel of enkele stuks, De Haan verhuist u naar India zoals u dat wenst. Door u al deze zorgen uit handen te nemen zult u zich snel thuis voelen op uw nieuwe bestemming.

De afgelopen jaren hebben wij velen tot volle tevredenheid naar India verhuisd en kunnen wij ons een ware specialist noemen als het gaat om verhuizingen naar India. Wij helpen u dan ook graag wanneer ook u plannen heeft naar Azië te verhuizen. Kijk onderaan de pagina hoe u contact met ons op kunt nemen: Wij zijn u graag van dienst.

Agentennetwerk voor internationale hulp

In verschillende landen in Azië heeft verhuisbedrijf De Haan een partner, die net als De Haan, aangesloten is bij FIDI en OMNI. Op deze manier maken wij deel uit van een internationaal netwerk van verhuisagenten. We kennen de medewerkers van ons netwerk in India vaak persoonlijk en werken al jarenlang samen. Dit zorgt ervoor dat u kunt rekenen op een betrokken en vakkundige verhuizer die uw goederen op plaats van bestemming aflevert.

Top 10 meest populaire bestemmingen in Azië momenteel:

  1. Singapore
  2. China
  3. Hong Kong
  4. Maleisië
  5. India
  6. Vietnam
  7. Japan
  8. Thailand
  9. Indonesië
  10. De Filipijnen
Astrid van de Graaf rond
Astrid van der Graaf

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 305 of stuur me een .

810
19 maart 2018

De Haan Relocation heeft mijn verhuizing vanuit China naar Nederland prima geregeld. De informatie was duidelijk en ze hebben hun best gedaan mij binnen een hele korte periode te helpen. In China werkt men met een partner "Asian Tigers". De partner werkte snel en was zeer behulpzaam. Binnen een kleine twee uur waren ze alweer vertrokken. Eenmaal aangekomen in Nederland heeft De Haan de verhuizing weer verder afgehandeld. Een afspraak was snel geregeld, doordat de coordinator korte lijntjes hield met mij. Na het uitpakken, hebben we geen enkele schade aangetroffen.

Anoniem
810
05 maart 2018

De Haan doet wat is afgesproken / beloofd. Houdt klant goed op de hoogte van de progressie van het werk hetgeen zeer vertrouwenwekkend werkt.

Mr Boonen
910
05 maart 2018

Goede service, veel initiatief, pragmatisch en flexibel. De Haan heeft ons ontzorgd, voor ons bijzonder waardevol in een drukke tijd. Bboven verwachting, alles in goede handen en je voelt je echt gehoord

Alex

De gemiddelde beoordeling van klanten die verhuisden van en naar Azië

107 beoordelingen
8.8