de-haan-245-jaar stempel
Piano verhuizen

Wilt u uw piano laten verhuizen?

Laat onze specialisten hun werk doen.

Heeft u een piano of vleugel en wilt u deze mee laten verhuizen? Dat kan goed. Door de juiste specialisten. Want het verhuizen van uw piano, pianola, vleugel of babyvleugel dient met de grootst mogelijke zorg te geschieden en is zeker net zo belangrijk als het stemmen en het onderhoud. Waar moet u op letten?

Een bijzondere aanpak

Een piano weegt al snel 150 tot 350 kilo. Hoe voorkomen we dat dit bijzondere instrument beschadigt of dat tijdens het verplaatsen het huis beschadigt?

Dit doen wij door zogenaamde vloerbeschermers te plaatsen, afhankelijk van de ondergrond. De gespecialiseerde medewerkers hebben ervaring en zetten hiervoor specialistisch materiaal in. Het verhuizen van een vleugel is overigens weer anders dan een piano. Dit vergt bijvoorbeeld een zogenaamde vleugelslee. Mocht het nodig zijn om vanaf of naar een hogere etalage te verhuizen, dan zijn hiervoor verhuisliften of speciale kraanwagens beschikbaar.

Kratten of inpakken

Indien de verhuizing van het instrument via een zeecontainer overzee gaat, dan zorgen wij voor een veilige verpakking (kratten). Alles om uw waardevolle bezit zoveel mogelijk te beschermen.

Tip

Wacht met het stemmen van de piano tot 1 a 2 maanden na de verhuizing. De piano heeft dan even de tijd om te acclimatiseren en tot rust te komen.

DE-HAAN_MARGREET_5034-Website-250x250px
Margreet Ophof

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
11 april 2024

Wij hebben een uitstekende ervaring met De Haan Relocation gehad. Er werd gelijk op onze vragen om informatie gereageerd. Het personeel wist al onze vragen vakkundig te beantwoorden en een offerte werd daarna per ommegaande ontvangen.Het ophalen, verpakken en afvoeren van de verhuisgoederen was goed geregeld. Het personeel wist hoe ze de verhuisgoederen uit elkaar moesten halen en de antieke kaste werd in een op maat gemaakte crate zeer vakkundig verpakt. De informatie stroom over datum verscheping en datum aankomst was uitstekend. Het personeel van De Haan hield ons van alle stappen in het vervoer  traject op de hoogte en nam na aankomst van de verhuisgoederen direct contact op om te vragen of we al bericht hadden ontvangen over de lokale afhandeling, inklaring en aanlevering van de verhuisgoederen. Aflevering en in elkaar zetten van verhuisgoederen was uitstekend.Wij zij enorm tevreden met de dienstverlening van De Haan Relocatie!

Mariska
1010
10 april 2024

Niets anders dan lof.  Mailtjes en telefoongesprekken waren kort en efficient. Prima! Vriendelijke en terzake kundige verhuizers. Ook de tafel die naar zolder moest kregen ze zonder problemen door het trappenhuis. Ik ben van mening dat De Haan terecht een zeer goede reputatie heeft in de verhuis business. Ik hoop niet nog eens te moeten verhuizen over 10 jaar, maar ALS het gebeurt bel ik met De Haan.

V.L

Verhuizing naar Nederland,
vanuit Zwitserland

910
09 april 2024

Een 20' container was uiteindelijk net iets te krap, de communicatie hierover had wellicht iets duidelijker kunnen verlopen. Verder prima service!

M. Deelen

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden binnen Nederland

142 beoordelingen
8.9