de-haan-245-jaar stempel
Seniorenverhuizing Alblasserdam

Seniorenverhuizing service om u te ontzorgen

De Haan biedt hulp bij het verhuizen van ouderen

Een seniorenverhuizing is niet zomaar iets: het emotionele aspect weegt zwaar en er kan sprake zijn van mentale belasting. Hierdoor loopt u misschien rond met een aantal vragen, bijvoorbeeld: 

 • Hoe kan ik mijn inboedel vlot verhuizen als ik zelf niet meer zo kwiek ben?
 • Ik wil mijn kinderen niet opzadelen met de zorg van mijn eigen seniorenverhuizing naar een aanleunwoning. Hoe dit te regelen?
 • Hoe regel ik een verhuislift voor mijn seniorenverhuizing, wanneer de lift in het verzorgingstehuis hiervoor niet gebruikt mag worden?

Of wellicht heeft u de zorg over uw (schoon)ouders en is er sprake van een seniorenverhuizing en loopt u tegen deze problemen aan.
In beide gevallen kunt u in een straal van 15 km rondom Alblasserdam rekenen op de senioren verhuisservice van De Haan.

Wat kunt u verwachten van een senioren verhuisservice

Volledig in eigen beheer kunnen wij u en/of uw ouder(s) ontzorgen met een ruim pakket aan keuzes in diensten rondom seniorenverhuizingen. Met eigen materieel en empathische, bekwame medewerkers die extra meedenken.

 • Stel u heeft voldoende tijd en bent nog vitaal genoeg om alles zelf in dozen te pakken. Dan ondersteunen wij u graag. Wij nemen in een dergelijk scenario het rustige inladen en afleveren van de door u ingepakte dozen plus het overige meubilair, dat niet in dozen past, van u over.  
 • Als het inpakken echter stress oplevert, of extra zorgvuldig moet, dan nemen wij ook het inpakken graag uit handen met De Haan’s zorgvuldige inpakservice. Zo hoeft een oudere niet op de hoge ladder voor het dierbare schilderij of wordt de kwetsbare barometer vakkundig verpakt in een speciaal door ons op maat gemaakte kist. Ook waardevolle spullen kunnen wij extra zorgvuldig inpakken en vervoeren in onze lucht geveerde verhuiswagenss.
 • Ook handymanwerkzaamheden of demonteren-en monteren, kunnen aan het verhuispakket dat wij bieden, worden toegevoegd. 
 • En komt u er bij uw seniorenverhuizing alsnog achter dat toch niet alles meekan? Dan kunt u dit veilig opslaan in onze eigen opslag of wij dragen zorg dat het wordt afgevoerd, bijvoorbeeld naar een goed doel.

Senioren verhuisservice bij u in de buurt

De Haan biedt gespecialiseerde hulp bij senioren verhuizen in en een straal van 15 kilometer rondom Alblasserdam. Betrouwbare en zorgzame medewerkers helpen graag ontzorgen bij de vaak emotioneel beladen en ingrijpende stap die een verhuizing kan zijn.

Wij bieden uitsluitend hulp bij verhuizing senioren in deze servicegebieden:

 • seniorenverhuizing Alblasserdam en omstreken;
 • seniorenverhuizing Papendrecht;
 • seniorenverhuizing Sliedrecht;
 • seniorenverhuizing Hardinxveld-Giessendam
 • seniorenverhuizing Gorinchem;
 • seniorenverhuizing Dordrecht;
 • seniorenverhuizing Ridderkerk;
 • seniorenverhuizing Zwijndrecht;
 • seniorenverhuizing Rotterdam;

Vraag het de professionals van de Haan! Wij stemmen onze werkzaamheden graag op uw specifieke wensen af.

SNEL EEN PRIJSINDICATIE ONTVANGEN

Inboedelopslag na uw seniorenverhuizing

Onze ervaring leert dat bij een seniorenverhuizing de nieuwe woning vaak kleiner is dan de huidige woning.
Ga daarom eerst eens aandachtig door uw te verhuizen items heen. Wellicht is deze checklist met algemene opruimtips handig als tips bij een seniorenverhuizing.
Wij kunnen desgewenst ook de opslag van inboedels verzorgen als u naar een kleinere woning verhuist.
Wij helpen graag bij uw seniorenverhuizing:  met volle aandacht voor u en uw dierbare inboedel.   

Uw waardevolle spullen meeverhuizen naar uw ouderenwoning

Uit onze ervaring blijkt dat er niet veel mee gaat bij ouderen verhuizen. Maar wat meegaat heeft emotionele waarde. Maar hoe precies die ene speciale grote stoel mee te krijgen als de deuropening te klein blijkt? Of hoe de verhuizing van het elektrische bed, dat nu zo belangrijk is, voor elkaar te krijgen? Ook dat kunnen wij allemaal regelen. Met onze eigen verhuisliften waarbij wij ook de nodige parkeervergunningen bij ouderen verhuizen, kunnen regelen, bijvoorbeeld wanneer de seniorenverhuizing hartje Dordrecht plaats gaat vinden. 

Met een gerust gevoel een seniorenverhuizing laten regelen door De Haan

Wij zorgen niet alleen voor de seniorenverhuizing zelf, maar gaan ook met zorg om met de emoties. Is er misschien sprake van dementie of Alzheimer? Wij zorgen niet alleen voor de seniorenverhuizing zelf, maar gaan ook met zorg om met de emoties. Verhuizen doen wij namelijk dagelijks. 

Wist u dat wij ook volledige boekenkasten inpakken, vervoeren en weer in elkaar zetten met de boeken desgewenst weer precies zo terug als ze oorspronkelijk voor de seniorenverhuizing stonden? Bij deze manier van werken worden er foto’s gemaakt van de inrichting en indeling van de kasten. Zo zijn wij in staat om de woonomgeving zoveel mogelijk in te richten naar het vertrouwde beeld.   

U ziet, voor alle praktische zaken rondom seniorenverhuizing is gedacht. Ook voldoen wij aan de strengste kwaliteitseisen en beschikken wij over veiligheidskeurmerken.  

Kosten voor een seniorenverhuizing bij De Haan

Wilt u meer weten of bent u nieuwsgierig naar de kosten van een seniorenverhuizing die wij altijd begripvol en zorgzaam uitvoeren? Vanuit onze gespecialiseerde afdeling van grootschalige projectverhuizingen, heeft De Haan veel ervaring met seniorenverhuizingen binnen zorginstellingen, verzorgingshuizen en seniorenwoningen. 

Persoonlijke begeleiding, duidelijk advies en één vast contactpersoon. Maak gebruik van De Haan’s aanwezige expertise rondom ouderen verhuizen. Als ervaren verhuisbedrijf, dat al bestaat sinds 1777(!), weten wij waar wij op moeten letten bij het verhuizen van ouderen en nemen wij de tijd voor seniorenverhuizingen.

Bel ons gerust op +31 78 6920 333, vul het contactformulier in of vraag hieronder vrijblijvend een op maat gemaakte offerte aan. Zo weet u direct wat u van onze senioren verhuizen dienstverlening kunt verwachten! 

DE-HAAN_MARGREET_5034-Website-250x250px
Margreet Ophof

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

The average rating of customers who moved with De Haan

1914 bekijk de beoordelingen
9.3