de-haan-245-jaar stempel
Hulp nodig bij inpakken

Inpakservice nodig bij een verhuizing?

Kies voor de vakkundige hulp van De Haan inpakservice

 

Een groeiende groep mensen die gaat verhuizen, wenst niet zelf in te pakken en kiest voor het gemak en de tijdswinst van een inpakservice bij verhuizen.

Ook zijn er situaties dat u niet zelf kunt inpakken, dit is het geval bij het passeren van landsgrenzen waarvoor een inklaring bij de douane noodzaak is.

Inpakservice, keuze of noodzaak?

Keuze of noodzaak, in beide gevallen adviseren wij de dozen door een ervaren De Haan verhuizer te laten inpakken. Verhuizen is ons vak en onze medewerkers zijn betrokken! We verhuizen dagelijks meerdere malen en dat brengt inpakervaring met zich mee die u wellicht mist.

Professionele inpak bij verhuizen met De Haan is snel en veilig. Uw persoonlijke eigendommen worden met de grootste zorg verpakt door ervaren inpakkers. Zij hebben opleidingen en trainingen gevolgd om uw verhuisspullen vakkundig, efficiënt en goed in te kunnen pakken. Eventuele kostbare zaken, zoals een servies of zilverwerk, worden met extra aandacht verpakt.

Inpakservice, ook voor uw boekenkast

Laat u uw boeken bijvoorbeeld door De Haan inpakken dan kunt u er zeker van zijn dat de inhoud van uw boekenkast op een goede manier overkomt. De boeken worden netjes met de ‘ruggen’ tegen elkaar weggezet zodat er geen harde kaften tussen de bladzijden van andere boeken komen en daardoor kunnen beschadigen. De Haan kan de boeken zelfs in dezelfde volgorde terug zetten als u dat wilt. De boekenkast krijgt dan van tevoren een code en de planken krijgen een nummer, deze code en nummers corresponderen dan met de speciale boekendozen. Voor de zekerheid maken we ook nog een foto van uw boekenkast.

Wenst u uw boeken toch zelf in te pakken, neem dan de eenvoudige basisregels in acht zoals hierboven genoemd, boeken met de ruggen tegen elkaar en gebruik maken van de speciale kleine boekendoos om het gewicht voor u zelf en onze verhuizers laag te houden. Houd u er echter rekening mee dat het inpakken van boeken door u zelf veel tijd vergt. Dat komt in de meeste gevallen doordat u de boeken ter hand gaat nemen en herinneringen boven komen, zeker met fotoboeken zal dit gebeuren.

Inpakservice, een dienst op maat

Daarnaast kunnen voor dierbare – en kwetsbare items op maat gemaakte kratten worden vervaardigd. Wij snappen namelijk als geen ander de emotie achter uw verhuisgoederen!

Tenslotte worden bij het inpakken de goederen op de juiste wijze door ons gelabeld en gedocumenteerd in de van toepassing zijnde taal op een inventarislijst.

Zo kan uw inboedel met een gerust hart worden geladen in de verhuiswagen of zeecontainer. Klaar voor vertrek! Mocht u overigens naast De Haan verhuis inpakservice ook De Haan verhuis uitpakservice wensen, laat het ons weten. 

 

DE-HAAN_MARTINA_4677-Website-250x250px
Martina Ruiter

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
12 juli 2024

Uitstekende service, tijdige en duidelijke communicatie, vriendelijk personeel

D. Janssens

Verhuizing naar Nederland,
vanuit London, Engeland

1010
10 juli 2024

Vanaf het eerste telefoontje om een offerte aan te vragen tot aan het uitladen op de nieuwe woonbestemming in Noorwegen hebben we alleen maar positieve ervaringen gehad met De Haan Verhuizingen. Een paar steekwoorden zijn: vriendelijk, behulpzaam, professioneel, snel en dit alles ook nog eens voor een acceptabele prijs. De uitvoerende verhuizers bij het in -en uitladen toonden zich ook weer van hun beste kant, snel, accuraat en oplettend om geen schade te maken. Bovendien waren ze ook nog gezellig om even een koffiepauze mee te hebben. Wij zijn zeer tevreden over De Haan Verhuizingen en de medewerkers en kunnen hun diensten van harte aanbevelen. 

J. van der Laan
1010
05 juli 2024

Stunning moving services, beyond my every expectation. From start to finish, De Haan relocation we're splendid in every aspect. The friendliness of the movers, the care, the effectiveness was beyond anything i imagined. I truly couldn't recommend it enough. 

G. Jonsson

Verhuizing naar Denemarken,
vanuit NederlandThe average rating of customers who moved with De Haan

1914 bekijk de beoordelingen
9.3