de-haan-245-jaar stempel
Hulp nodig bij inpakken

Inpakservice nodig bij een verhuizing?

Kies voor de vakkundige hulp van De Haan inpakservice

 

Een groeiende groep mensen die gaat verhuizen, wenst niet zelf in te pakken en kiest voor het gemak en de tijdswinst van een inpakservice bij verhuizen.

Ook zijn er situaties dat u niet zelf kunt inpakken, dit is het geval bij het passeren van landsgrenzen waarvoor een inklaring bij de douane noodzaak is.

Inpakservice, keuze of noodzaak?

Keuze of noodzaak, in beide gevallen adviseren wij de dozen door een ervaren De Haan verhuizer te laten inpakken. Verhuizen is ons vak en onze medewerkers zijn betrokken! We verhuizen dagelijks meerdere malen en dat brengt inpakervaring met zich mee die u wellicht mist.

Professionele inpak bij verhuizen met De Haan is snel en veilig. Uw persoonlijke eigendommen worden met de grootste zorg verpakt door ervaren inpakkers. Zij hebben opleidingen en trainingen gevolgd om uw verhuisspullen vakkundig, efficiënt en goed in te kunnen pakken. Eventuele kostbare zaken, zoals een servies of zilverwerk, worden met extra aandacht verpakt.

Inpakservice, ook voor uw boekenkast

Laat u uw boeken bijvoorbeeld door De Haan inpakken dan kunt u er zeker van zijn dat de inhoud van uw boekenkast op een goede manier overkomt. De boeken worden netjes met de ‘ruggen’ tegen elkaar weggezet zodat er geen harde kaften tussen de bladzijden van andere boeken komen en daardoor kunnen beschadigen. De Haan kan de boeken zelfs in dezelfde volgorde terug zetten als u dat wilt. De boekenkast krijgt dan van tevoren een code en de planken krijgen een nummer, deze code en nummers corresponderen dan met de speciale boekendozen. Voor de zekerheid maken we ook nog een foto van uw boekenkast.

Wenst u uw boeken toch zelf in te pakken, neem dan de eenvoudige basisregels in acht zoals hierboven genoemd, boeken met de ruggen tegen elkaar en gebruik maken van de speciale kleine boekendoos om het gewicht voor u zelf en onze verhuizers laag te houden. Houd u er echter rekening mee dat het inpakken van boeken door u zelf veel tijd vergt. Dat komt in de meeste gevallen doordat u de boeken ter hand gaat nemen en herinneringen boven komen, zeker met fotoboeken zal dit gebeuren.

Inpakservice, een dienst op maat

Daarnaast kunnen voor dierbare – en kwetsbare items op maat gemaakte kratten worden vervaardigd. Wij snappen namelijk als geen ander de emotie achter uw verhuisgoederen!

Tenslotte worden bij het inpakken de goederen op de juiste wijze door ons gelabeld en gedocumenteerd in de van toepassing zijnde taal op een inventarislijst.

Zo kan uw inboedel met een gerust hart worden geladen in de verhuiswagen of zeecontainer. Klaar voor vertrek! Mocht u overigens naast De Haan verhuis inpakservice ook De Haan verhuis uitpakservice wensen, laat het ons weten. 

 

DE-HAAN_AM_5620-Website-250x250px
Wencke Klunder

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
10 april 2024

Niets anders dan lof.  Mailtjes en telefoongesprekken waren kort en efficient. Prima! Vriendelijke en terzake kundige verhuizers. Ook de tafel die naar zolder moest kregen ze zonder problemen door het trappenhuis. Ik ben van mening dat De Haan terecht een zeer goede reputatie heeft in de verhuis business. Ik hoop niet nog eens te moeten verhuizen over 10 jaar, maar ALS het gebeurt bel ik met De Haan.

V.L

Verhuizing naar Nederland,
vanuit Zwitserland

910
09 april 2024

Een 20' container was uiteindelijk net iets te krap, de communicatie hierover had wellicht iets duidelijker kunnen verlopen. Verder prima service!

M. Deelen
1010
08 april 2024

Prima verhuizing van NL naar Portugal. We hebben 4 maanden van de opslag gebruik gemaakt. 

V.J.

The average rating of customers who used our services

1891 beoordelingen
9.3