de-haan-245-jaar stempel
Kunst verhuizen

Veilig uw kunstwerken verhuizen?

Vakkundig geregeld met De Haan

Bij het internationaal verhuizen van kunst geldt dat een ervaren specialist en hoogwaardige verpakkingsmaterialen vereist zijn om goed met het internationaal verhuizen van kunst om te kunnen gaan. Beschikt u over kunst, antiek of voor u persoonlijk zeer waardevolle zaken en vraagt u zich af of dat bij de verhuizing wel goed gaat? Juist bij het internationaal verhuizen van uw kwetsbare, unieke en onvervangbare kunstbezittingen? Dat begrijpen wij goed. 

Jarenlange expertise voor kunst verhuizen

De Haan weet uit ervaring welke verpakking uw waardevolle items het beste beschermen. Zowel tegen braakbeschadiging als de invloeden van het klimaat. Onze ervaren Move Managers zijn u graag van dienst met hun advies voor de verhuizing van kunst.

Voor het verhuizen van grote kunstwerken helpt onze gespecialiseerde afdeling De Haan Projectverhuizingen graag. Kijk hier bijvoorbeeld meer over de internationale verhuizing van kunstwerk Tuffo, een ruim zeven meter lange houten duiker van Dordtse kunstenaar Gerhard Lentink.

Speciaal gemaakte kratten voor verhuizen van kunst

Internationaal is het vaak verstandig om deze kunst te ‘kratten’. Oftewel, na het goed inpakken ook te voorzien van een houten bescherming: een speciaal gemaakte kist of krat. De Haan heeft het vakmanschap om dit op maat en flexibel voor u te verzorgen.

Verzekering van kunst

Voordat we het kunstobject vervoeren, vragen wij u de totaal te verzekeren waarde van het object op te geven. Bij hogere waarde kan een taxatierapport een goed hulpmiddel zijn. Hiermee kunt u de passende verzekering op de juiste wijze afsluiten.

Opslag van kunst

Wilt u uw kunst niet verhuizen, maar opslaan? Onze moderne opslagcontainers in de beveiligde en klimaat beheerste opslagdepots bieden de zekerheid van veilige opslag onder de beste omstandigheden.

Specialist De Haan voor de verhuizing van kunst

Wij bieden ons vakmanschap in het verpakken van kunst en antiek. Voor antiquairs of kunstliefhebbers. Op een wijze die maximaal bescherming biedt. Wilt u geen risico nemen met uw kostbare objecten? Kies dan voor een internationale specialist.

DE-HAAN_AM_5620-Website-250x250px
Wencke Klunder

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
11 april 2024

Wij hebben een uitstekende ervaring met De Haan Relocation gehad. Er werd gelijk op onze vragen om informatie gereageerd. Het personeel wist al onze vragen vakkundig te beantwoorden en een offerte werd daarna per ommegaande ontvangen.Het ophalen, verpakken en afvoeren van de verhuisgoederen was goed geregeld. Het personeel wist hoe ze de verhuisgoederen uit elkaar moesten halen en de antieke kaste werd in een op maat gemaakte crate zeer vakkundig verpakt. De informatie stroom over datum verscheping en datum aankomst was uitstekend. Het personeel van De Haan hield ons van alle stappen in het vervoer  traject op de hoogte en nam na aankomst van de verhuisgoederen direct contact op om te vragen of we al bericht hadden ontvangen over de lokale afhandeling, inklaring en aanlevering van de verhuisgoederen. Aflevering en in elkaar zetten van verhuisgoederen was uitstekend.Wij zij enorm tevreden met de dienstverlening van De Haan Relocatie!

Mariska
1010
10 april 2024

Niets anders dan lof.  Mailtjes en telefoongesprekken waren kort en efficient. Prima! Vriendelijke en terzake kundige verhuizers. Ook de tafel die naar zolder moest kregen ze zonder problemen door het trappenhuis. Ik ben van mening dat De Haan terecht een zeer goede reputatie heeft in de verhuis business. Ik hoop niet nog eens te moeten verhuizen over 10 jaar, maar ALS het gebeurt bel ik met De Haan.

V.L

Verhuizing naar Nederland,
vanuit Zwitserland

910
09 april 2024

Een 20' container was uiteindelijk net iets te krap, de communicatie hierover had wellicht iets duidelijker kunnen verlopen. Verder prima service!

M. Deelen

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden binnen Nederland

142 beoordelingen
8.9