de-haan-245-jaar stempel
Kunst verhuizen

Veilig uw kunstwerken verhuizen?

Vakkundig geregeld met De Haan

Bij het internationaal verhuizen van kunst geldt dat een ervaren specialist en hoogwaardige verpakkingsmaterialen vereist zijn om goed met het internationaal verhuizen van kunst om te kunnen gaan. Beschikt u over kunst, antiek of voor u persoonlijk zeer waardevolle zaken en vraagt u zich af of dat bij de verhuizing wel goed gaat? Juist bij het internationaal verhuizen van uw kwetsbare, unieke en onvervangbare kunstbezittingen? Dat begrijpen wij goed. 

Jarenlange expertise voor kunst verhuizen

De Haan weet uit ervaring welke verpakking uw waardevolle items het beste beschermen. Zowel tegen braakbeschadiging als de invloeden van het klimaat. Onze ervaren Move Managers zijn u graag van dienst met hun advies voor de verhuizing van kunst.

Voor het verhuizen van grote kunstwerken helpt onze gespecialiseerde afdeling De Haan Projectverhuizingen graag. Kijk hier bijvoorbeeld meer over de internationale verhuizing van kunstwerk Tuffo, een ruim zeven meter lange houten duiker van Dordtse kunstenaar Gerhard Lentink.

Speciaal gemaakte kratten voor verhuizen van kunst

Internationaal is het vaak verstandig om deze kunst te ‘kratten’. Oftewel, na het goed inpakken ook te voorzien van een houten bescherming: een speciaal gemaakte kist of krat. De Haan heeft het vakmanschap om dit op maat en flexibel voor u te verzorgen.

Verzekering van kunst

Voordat we het kunstobject vervoeren, vragen wij u de totaal te verzekeren waarde van het object op te geven. Bij hogere waarde kan een taxatierapport een goed hulpmiddel zijn. Hiermee kunt u de passende verzekering op de juiste wijze afsluiten.

Opslag van kunst

Wilt u uw kunst niet verhuizen, maar opslaan? Onze moderne opslagcontainers in de beveiligde en klimaat beheerste opslagdepots bieden de zekerheid van veilige opslag onder de beste omstandigheden.

Specialist De Haan voor de verhuizing van kunst

Wij bieden ons vakmanschap in het verpakken van kunst en antiek. Voor antiquairs of kunstliefhebbers. Op een wijze die maximaal bescherming biedt. Wilt u geen risico nemen met uw kostbare objecten? Kies dan voor een internationale specialist.

DE-HAAN_HUGO_5599-Website-250x250px
Hugo van Bastelaere

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
12 juli 2024

Uitstekende service, tijdige en duidelijke communicatie, vriendelijk personeel

D. Janssens

Verhuizing naar Nederland,
vanuit London, Engeland

1010
10 juli 2024

Vanaf het eerste telefoontje om een offerte aan te vragen tot aan het uitladen op de nieuwe woonbestemming in Noorwegen hebben we alleen maar positieve ervaringen gehad met De Haan Verhuizingen. Een paar steekwoorden zijn: vriendelijk, behulpzaam, professioneel, snel en dit alles ook nog eens voor een acceptabele prijs. De uitvoerende verhuizers bij het in -en uitladen toonden zich ook weer van hun beste kant, snel, accuraat en oplettend om geen schade te maken. Bovendien waren ze ook nog gezellig om even een koffiepauze mee te hebben. Wij zijn zeer tevreden over De Haan Verhuizingen en de medewerkers en kunnen hun diensten van harte aanbevelen. 

J. van der Laan
1010
05 juli 2024

Stunning moving services, beyond my every expectation. From start to finish, De Haan relocation we're splendid in every aspect. The friendliness of the movers, the care, the effectiveness was beyond anything i imagined. I truly couldn't recommend it enough. 

G. Jonsson

Verhuizing naar Denemarken,
vanuit NederlandThe average rating of customers who moved with De Haan

1914 bekijk de beoordelingen
9.3