de-haan-245-jaar stempel

Corporate relocation services

Zorgeloos verhuizen van de expats van uw bedrijf

Intercultural learning

Cultuur ondersteuning

Een cultuurshock is een bekend verschijnsel bij een internationale verhuizing. Hierdoor duurt het langer voordat u zich thuis voelt op uw nieuwe internationale bestemming. Hoe kunt u zich hierop voorbereiden?

vertrek

Departure services

Wanneer uw medewerker terug verhuist naar het thuisland (repatriëren) is het belangrijk om de uitschrijvingen bij diverse organisaties/ de gemeente/ immigratiedienst etc. te regelen.

Couple meeting relocation expert

Expat assistent

Ontvangt u in uw organisatie regelmatig expats en zoekt u hulp van specialisten om uw expat snel thuis te laten voelen? Om zo de slagingskans te vergroten van deze waardevolle medewerker, en mogelijk zelfs zijn gezin? Dan is een investering in een expat assistent een overweging.

Hugo en Wencke verzorgen accounts bij De Haan Verhuizingen

HR Helpdesk

U bent een HR-professional en belast met de complexe vraagstukken die behoren tot het verhuizen van expats? Dan staat onze HR Helpdesk voor u klaar!

2 people watching laptop info

Immigratie ondersteuning

Het verhuizen naar Nederland is vaak lastiger dan gedacht. Buiten het daadwerkelijk fysiek verhuizen komen er nog veel meer zaken kijken bij een verhuizing naar Nederland. De Haan biedt een compleet immigratiepakket aan, als een verlengstuk van de Human Resource afdeling.

woman moved

Opleverservice huis

Moet uw huis er na de verhuizing weer netjes uitzien? Voor een oplevering aan de verhuurder of nieuwe eigenaars? Met onze opleverservice bent u van deze zorg verlost.

Culture in Australia

Oriëntatietrips

In de beginfase van de emigratie voor werk of andere redenen is het cruciaal om een oriëntatietrip te doen. Niet als toerist, maar gericht op een daadwerkelijk nieuw leven op de bestemming. Wij adviseren hierbij professionele begeleiding.

family found a home

Partner support

Wilt u er alles aan gedaan hebben om de verhuizing van de expat tot een succes te maken? Dan is het belangrijk om ook rekening te houden met de behoeften van de partner van de expat. 

working abroad

Pre move services

Voordat de expat daadwerkelijk naar Nederland verhuist, dienen de wensen van de expat duidelijk in kaart gebracht te worden. Ook dient de expat alvast bekend te worden met de belangrijkste aspecten van het leven in Nederland.

School search 350x200

School zoeken

Heeft uw medewerker een gezin? En is het slagen van de uitzending van afhankelijk van een goede school voor de kinderen? Dan is professionele hulp belangrijk. Een goede school is een succesfactor, en vormt vaak het begin van de zoektocht naar een juiste woning.

schoonmaakdiensten

Schoonmaakservice

Heeft uw expat behoefte aan schoonmaakdiensten voor de woning of een deel van de woning? Dient de woning weer schoon te worden opgeleverd bij vertrek van de expat? Handig geregeld met De Haan.

familie verhuisd

Settling-in services

Zodra er een geschikte woning gevonden is, is het wenselijk dat de expat zich zo snel mogelijk kan gaan vestigen in de nieuwe woning en woonplaats. Om dit proces te vergemakkelijken biedt De Haan een uitgebreid pakket met settling-in services aan.

shutterstock_295307798 - training cursus

Taal training

Vertrekt u met uw gezin naar het buitenland omdat u bijvoorbeeld gaat werken in het buitenland? Wilt u dat al uw gezinsleden zich kunnen redden in de taal die daar gesproken wordt? Kies dan voor een taaltraining.

Airport Building

Valuta omwisselen

Hoe gaat u om met geld in het land van uw bestemming? Welke betaalmiddelen neemt u het beste mee naar uw bestemming? Kunnen wij u helpen met het omwisselen van valuta?

Couple meeting relocation expert

Verhuisassistent

Heeft u behoefte aan iemand die u helpt bij de voorbereiding van de verhuizing? Iemand met ervaring en een praktische aanpak? Dan kan een verhuisassistent u helpen.

gezin heeft een woning gevonden

Woning zoeken

Voordat een expat naar Nederland kan verhuizen, dient er een geschikte woonlocatie gevonden te worden. De Haan kan hierbij assisteren door het voorleggen van een aantal woningen aan de expat die aan het verkregen verwachtingspatroon voldoet.