de-haan-245-jaar stempel
Wereldwijde partnerships

Wereldwijd netwerk van partners

Hoe weet u zeker dat het verhuisbedrijf de juiste administratieve handelingen uitvoert én de juiste partner overzee selecteert? Zodat uw internationale verhuizing zo prettig en goed mogelijk verloopt?

Hiervoor heeft de verhuisbranche verschillende netwerken ingericht. Elk netwerk met zijn eigen focus. De kracht van dit soort netwerken ligt in de onderlinge relaties en de kwaliteitseisen die gesteld worden.

De Haan is al jarenlang een gerenommeerde partner voor veel internationale verhuisbedrijven, overal ter wereld. Wij hebben deze relaties opgebouwd door intensief persoonlijk contact via onze lidmaatschappen van one-group, OMNI, FIDI, IAM, ARPN, EURA en Erkende Verhuizers. Hieronder leggen wij u dit graag uit.

DE-HAAN_Groepsportret_022_Linda-Website-250x250px
Linda Rovekamp

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

European Flags M - flat

One-group European Movers

One-group is een Europees samenwerkingsverband tussen relocatie- en verhuisbedrijven en is opgericht om tegemoet te komen aan de wensen van de internationale mobiliteitsindustrie. Alle one-group leden beschikken over de belangrijke certificaten, zoals FAIM, ISO, FIDI en het EURA kwaliteitscertificaat. 

new-york omni

Overseas Moving Network International

Het OMNI netwerk is het meest veeleisende internationale netwerk. OMNI bestaat uit de 85 beste internationale verhuisspecialisten, die werken voor 75% van de Top 100 Fortune Global. Naast alle kwaliteitscertificaten onderscheidt een OMNI lid zich door haar focus op compliance.

shutterstock_238294972 - container port

FIDI Global Alliance

FIDI is de grootste wereldwijde alliantie van internationale verhuisbedrijven. FIDI is toonaangevend in het kwaliteitsdenken in de internationale verhuiswereld. Het internationale netwerk bestaat uit bijna 600 verhuisbedrijven die zijn geselecteerd op de hoogste kwaliteit.

container-ship-2893480_1920

International Association of Movers

De Haan is lid van de International Association of Movers (IAM). De IAM is de grootste internationale handelsorganisatie voor verhuizers en andere logistieke dienstverleners. Er zijn meer dan 2.400 bedrijven lid in meer dan 165 landen. 

shutterstock_295307798 - training cursus

Association of Relocation Professionals

De Association of Relocation Professionals in the Netherlands (ARPN) is een non-profit brancheorganisatie voor de relevante Nederlandse overheidsinstanties, zoals IND, UWV, Expat Centers en het ministerie van Justitie.

Couple meeting relocation expert

European Relocation Association

De European Relocation Association (EURA) is sinds haar oprichting in 1998 gericht op het verder professionaliseren van internationaal verhuizen en relocation services voor bedrijven met wereldwijde werknemers.

erkendeverhuizers

Erkende Verhuizers Nederland

De Haan is een Erkende Verhuizer. Als u kiest voor de Erkende Verhuizer, kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Iedere Erkende Verhuizer voldoet aan alle eisen die zijn opgelegd door de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Dit maakt deze verhuizers tot een betrouwbaar en erkend verhuisbedrijf.