de-haan-245-jaar stempel
Handyman diensten bij verhuizen

Praktische verhuishulp nodig?

Gebruik bij uw verhuizing de 'gouden handen' van onze handyman

Behoefte aan een verhuishulp voor het opleveren van uw oude woning of het inrichten van uw nieuwe woning? De Haan heeft een team van vakkundige handymen voor u klaar staan als aanvullende dienst naast onze verhuiswerkzaamheden. 

Gekwalificeerde verhuishulp van De Haan

De Haan beschikt over het NEN 3140 VOP certificaat – een vereiste om handyman diensten te mogen verrichten bij werkzaamheden binnen Nederland. Onze gekwalificeerde handymen kunnen u, indien gewenst als aanvulling op uw verhuizing in Nederland, vakkundig helpen met deze aanvullende dienst.

Hulp bij verhuizing

Heeft u verhuiswerkzaamheden waarbij u de optionele hulp van een handyman in Nederland wenst in te schakelen? Verhuishulp door een handyman van De Haan is heel praktisch en gemakkelijk. U kunt hierbij in Nederland denken aan het demonteren en monteren van kasten, wandmeubels, elektrische bedden, nieuwe IKEA meubels, TV aan wanden, ophangen van schilderijen, planken of lampen tot max. 25 kg. Ook kunnen wij u met verhuishulp door een handyman in Nederland helpen met de-/en montage van bedden, spiegels, tafels, bureau.

Voor uitgebreidere werkzaamheden binnen Nederland plus handymandiensten in Europa, zoals bijvoorbeeld de- en monteren van waterbedden of fitnessapparatuur, elektra bij witgoed of lampen, kit werkzaamheden of ophangen gordijenen/gordijnrails maken wij gebruik van ons uitgebreide netwerk.

Vraag naar de aanvullende mogelijkheden van hulp bij verhuizing door een handyman bij uw verhuisadviseur. Wij zijn u graag van dienst.

DE-HAAN_AM_5620-Website-250x250px
Wencke Klunder

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
11 april 2024

Wij hebben een uitstekende ervaring met De Haan Relocation gehad. Er werd gelijk op onze vragen om informatie gereageerd. Het personeel wist al onze vragen vakkundig te beantwoorden en een offerte werd daarna per ommegaande ontvangen.Het ophalen, verpakken en afvoeren van de verhuisgoederen was goed geregeld. Het personeel wist hoe ze de verhuisgoederen uit elkaar moesten halen en de antieke kaste werd in een op maat gemaakte crate zeer vakkundig verpakt. De informatie stroom over datum verscheping en datum aankomst was uitstekend. Het personeel van De Haan hield ons van alle stappen in het vervoer  traject op de hoogte en nam na aankomst van de verhuisgoederen direct contact op om te vragen of we al bericht hadden ontvangen over de lokale afhandeling, inklaring en aanlevering van de verhuisgoederen. Aflevering en in elkaar zetten van verhuisgoederen was uitstekend.Wij zij enorm tevreden met de dienstverlening van De Haan Relocatie!

Mariska
1010
10 april 2024

Niets anders dan lof.  Mailtjes en telefoongesprekken waren kort en efficient. Prima! Vriendelijke en terzake kundige verhuizers. Ook de tafel die naar zolder moest kregen ze zonder problemen door het trappenhuis. Ik ben van mening dat De Haan terecht een zeer goede reputatie heeft in de verhuis business. Ik hoop niet nog eens te moeten verhuizen over 10 jaar, maar ALS het gebeurt bel ik met De Haan.

V.L

Verhuizing naar Nederland,
vanuit Zwitserland

910
09 april 2024

Een 20' container was uiteindelijk net iets te krap, de communicatie hierover had wellicht iets duidelijker kunnen verlopen. Verder prima service!

M. Deelen

The average rating of customers we have moved.

1892 beoordelingen
9.3