de-haan-245-jaar stempel
Hulp bij vertrek

Hulp nodig bij vertrek?

De Haan helpt u graag! 

Wanneer uw medewerker terug verhuist naar het thuisland (repatriëren) is het belangrijk om de uitschrijvingen bij diverse organisaties/ de gemeente/ immigratiedienst etc. te regelen. Om de expat zo veel mogelijk te ontlasten kunnen wij hiermee helpen. Wij zorgen ervoor dat alle belanghebbende bedrijven geïnformeerd en aangeschreven worden.

Onderstaand een overzicht met voorbeelden van zaken waarmee wij de expat kunnen assisteren.

 • Hulp bij het opzeggen van de huur bij de verhuurder
 • Begeleiding met de eindrapportage naar de verhuurder
 • Schriftelijke verslaggeving van de staat van de woning
 • Het in behandeling nemen van schade, waar nodig het coördineren van reparaties
 • Coördineren van een eindschoonmaak van de woning
 • Coördineren van de teruggave van eventuele borg
 • Het doorsturen van inkomende post
 • Assisteren bij het opzeggen van bankrekeningen
 • Assisteren bij het afsluiten van nutsvoorzieningen
 • Assisteren met het opzeggen van de telefoon / internet / TV abonnementen
 • Informeren van Immigratie en het gemeentehuis inzake vertrek

Er zijn geen resultaten gevonden.
1010
11 april 2024

Wij hebben een uitstekende ervaring met De Haan Relocation gehad. Er werd gelijk op onze vragen om informatie gereageerd. Het personeel wist al onze vragen vakkundig te beantwoorden en een offerte werd daarna per ommegaande ontvangen.Het ophalen, verpakken en afvoeren van de verhuisgoederen was goed geregeld. Het personeel wist hoe ze de verhuisgoederen uit elkaar moesten halen en de antieke kaste werd in een op maat gemaakte crate zeer vakkundig verpakt. De informatie stroom over datum verscheping en datum aankomst was uitstekend. Het personeel van De Haan hield ons van alle stappen in het vervoer  traject op de hoogte en nam na aankomst van de verhuisgoederen direct contact op om te vragen of we al bericht hadden ontvangen over de lokale afhandeling, inklaring en aanlevering van de verhuisgoederen. Aflevering en in elkaar zetten van verhuisgoederen was uitstekend.Wij zij enorm tevreden met de dienstverlening van De Haan Relocatie!

Mariska
1010
10 april 2024

Niets anders dan lof.  Mailtjes en telefoongesprekken waren kort en efficient. Prima! Vriendelijke en terzake kundige verhuizers. Ook de tafel die naar zolder moest kregen ze zonder problemen door het trappenhuis. Ik ben van mening dat De Haan terecht een zeer goede reputatie heeft in de verhuis business. Ik hoop niet nog eens te moeten verhuizen over 10 jaar, maar ALS het gebeurt bel ik met De Haan.

V.L

Verhuizing naar Nederland,
vanuit Zwitserland

910
09 april 2024

Een 20' container was uiteindelijk net iets te krap, de communicatie hierover had wellicht iets duidelijker kunnen verlopen. Verder prima service!

M. Deelen

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden binnen Nederland

142 beoordelingen
8.9