de-haan-245-jaar stempel
Hulp nodig bij immigratie

Hulp nodig bij expat immigratie?

Wij helpen u graag!

De verhuizing naar het buitenland kan veel moeilijker zijn dan verwacht. De Haan biedt een volledig immigratiepakket aan uw Human Resources-afdeling. We werken in nauw partnership met de beste relocation bedrijven, volgens de kwaliteitseisen van de EURA en kiezen op basis van uw behoefte samen met u de juiste partners.

Expat immigratie ondersteuning

Of u nu een groot internationaal immigratieprogramma runt of hulp nodig hebt bij een specifiek regionaal immigratieprobleem, wij staan voor u klaar. We kunnen de verhuizing van uw personeel regelen, een passend kader opzetten voor expat-immigratienaleving en uw volledig ondersteunen bij alle immigratieaanvragen.

Partnernetwerk

Dankzij onze wereldwijde dekking kunnen we u helpen over de hele wereld. Dit doen we samen met ons exclusieve partnernetwerk in relevante landen en overzeese gebieden, die bekend zijn met immigratieregels wereldwijd. Onze Global Mobility-adviseurs staan dagelijks voor u klaar.

 Zo kunnen uw medewerkers snel aan de slag, waardoor zowel uw bedrijf als uw werknemers minder last hebben van de immigratieprocedure.

 PRIJSINDICATIE OFFERTE OP MAAT

DE-HAAN_AM_5620-Website-250x250px
Wencke Klunder

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
12 juli 2024

Uitstekende service, tijdige en duidelijke communicatie, vriendelijk personeel

D. Janssens

Verhuizing naar Nederland,
vanuit London, Engeland

1010
10 juli 2024

Vanaf het eerste telefoontje om een offerte aan te vragen tot aan het uitladen op de nieuwe woonbestemming in Noorwegen hebben we alleen maar positieve ervaringen gehad met De Haan Verhuizingen. Een paar steekwoorden zijn: vriendelijk, behulpzaam, professioneel, snel en dit alles ook nog eens voor een acceptabele prijs. De uitvoerende verhuizers bij het in -en uitladen toonden zich ook weer van hun beste kant, snel, accuraat en oplettend om geen schade te maken. Bovendien waren ze ook nog gezellig om even een koffiepauze mee te hebben. Wij zijn zeer tevreden over De Haan Verhuizingen en de medewerkers en kunnen hun diensten van harte aanbevelen. 

J. van der Laan
1010
05 juli 2024

Stunning moving services, beyond my every expectation. From start to finish, De Haan relocation we're splendid in every aspect. The friendliness of the movers, the care, the effectiveness was beyond anything i imagined. I truly couldn't recommend it enough. 

G. Jonsson

Verhuizing naar Denemarken,
vanuit Nederland