de-haan-245-jaar stempel
expat vrouw

Internationaal verhuizen ingewikkeld? Dat hoeft niet

Wereldwijd verhuizen met internationaal verhuisbedrijf De Haan

Prijsindicatie

Ik wil snel een prijsindicatie ter voorbereiding op mijn verhuizing

Offerte op maat

Ik zoek een verhuisoplossing op maat en ontvang daarvoor graag de exacte kosten

Internationaal verhuizen kan een behoorlijke uitdaging zijn. Van het vele papierwerk tot het vinden van woonruimte en natuurlijk het verhuizen van uw inboedel zelf. Een internationale verhuizing bestaat uit een groot aantal stappen dat met een strakke planning doorlopen moet worden.  

Internationaal zorgeloos verhuizen

Internationaal verhuizen is een vak apart. Door onze jarenlange ervaring is De Haan een verhuisbedrijf dat u voor elke bestemming van dienst kan zijn. Gaat u zakelijk verhuizen? Of heeft u als particulier besloten om te gaan emigreren? Dan bent u bij De Haan Verhuizingen aan het juiste adres. Al meer dan 60 jaar verhuizen wij emigranten en expats wereldwijd. Wij regelen internationale verhuizingen op een veilige en vakkundige manier. Binnen Europa over de weg, maar ook van en naar bestemmingen overzee.

Een betrouwbare partner bij zorgeloos internationaal verhuizen

Gaat u internationaal verhuizen? Dan komt er veel op u af. Als expert in internationaal verhuizen zorgen wij dat uw spullen snel en veilig op de plaats van bestemming komen, zodat u zich snel thuis voelt. Al meer dan 245(!) jaar zijn wij een betrouwbare specialist. We mochten al voor veel tevreden klanten hun internationale verhuizing uit handen nemen en verzorgen.

Internationaal verhuizen: douane

Ziet u op tegen het uren bezig zijn met regelwerk en stroeve communicatie met douane? Niet nodig, want wij kunnen de douaneformaliteiten bij internationaal verhuizen voor u uit handen nemen. Onze ervaren move coördinatoren begeleiden u stap voor stap met het inklarings- of uitklaringsproces en desgewenst ook met het verhuizen via luchtvracht.
Zo hoeft u vrijwel niets zelf te regelen en kunt u alvast uitkijken naar het thuiskomen in het nieuwe land of de nieuwe plaats van uw verhuisbestemming. En dat zonder de douane verhuis-stress van zo’n ingewikkelde emigratie of internationale verhuizing.

Internationaal verhuizen tot in de puntjes geregeld

Wat voor internationale verhuizing wenst u? In verschillende stappen begeleiden wij bij het internationaal verhuizen.

 • Aanvraag vrijblijvende offerte internationaal verhuizen naar of vanuit ieder land ter wereld.
 • Bespreken van uw internationale verhuizing met één van onze collega’s die bij u thuis langskomt of via een afspraak online.
 • Het maken van een overeenkomst voor uw internationale verhuizing met ons commerciële team.
 • Mogelijk tot tussentijdse opslag voor uw internationale verhuisgoederen in onze douane gecertificeerde loods.
 • Volledige begeleiding bij het internationaal verhuizen door een eigen ervaren move coördinator inclusief inklaren of uitklaren en andere douaneformaliteiten waarvan toepassing voor een internationale verhuizing met grote zorg.
 • Uitvoeren van de gekozen internationale verhuisdiensten.

Voor ons is internationaal verhuizen dagelijkse kost, dus maak gebruik van onze expertise en zorg! Ons behulpzame team is u graag van dienst bij full-service internationaal verhuizen.

Kosten internationaal verhuizen

Elke internationale verhuizing is anders en iedere persoon zal daarbij andere vereisten hebben. Vele factoren spelen een rol bij de kosten voor uw internationale verhuizing:

 • Zijn er douaneformaliteiten?
 • Heeft u hulp nodig met luchtvracht?
 • Kunnen er mogelijk tijdsproblemen ontstaan bij uw internationale verhuizing en heeft u tijdelijke of langdurige en veilige opslag nodig?
 • Heeft u behoefte aan een breed scala ondersteunende verhuisdiensten en verhuismaterieel?
 • Welke hoeveelheid gaat u internationaal verhuizen?
 • Heeft u een verhuisverzekering nodig?

Internationaal verhuizen meer omvat dan alleen het verplaatsen van dozen. Zeker als u internationaal gaat verhuizen overzee en uw goederen waarschijnlijk per container naar het buitenland verhuizen. Doe geen water bij de wijn als het gaat om uw dierbare goederen internationaal verhuizen. Goedkoop kan achteraf duurkoop blijken.

Kies daarom voor een ervaren, internationaal gecertificeerd internationaal verhuizer als De Haan. Certificeringen die zorgen voor consistente, grondige processen om kans op dure fouten te minimaliseren. Uw eigendommen, ieder dierbaar en vol herinneringen en emoties, zijn onze zorg meer dan waard. We werken duurzaam, kostenbewust, veilig en efficiënt met een constante focus op hoge kwaliteit en klanttevredenheid.

Een verhuisbedrijf met een uitgebreid netwerk voor internationaal verhuizen

De Haan verhuizingen heeft een uitgebreid netwerk van internationale verhuisbedrijven waardoor wij u in elk land ter wereld de service kunnen bieden die u van ons verwacht. En altijd met uw eigen contactpersoon in Nederland.

Ook bij internationaal verhuizen binnen Europa - zoals bijvoorbeeld internationaal verhuizen Spanje, internationaal verhuizen Frankrijk, internationaal verhuizen Engeland - kunnen wij u van dienst zijn. Met onze betrouwbare Nederlandse verhuisaanpak verzorgen wij Europa verhuizingen terug naar Nederland, of vanuit Nederland naar iedere bestemming in de wereld. Ook coördineren wij vanuit Nederland internationale verhuizingen overzee en tussen Europese landen- bijvoorbeeld internationaal verhuizen vanuit Spanje naar Zwitserland of internationaal verhuizen uit Engeland naar Frankrijk.  

Internationaal en wereldwijd verhuizen naar Nederland

Indien u vanuit het buitenland naar Nederland verhuist, zoals bijvoorbeeld van Engeland naar Nederland, kunt u gebruik maken van onze diensten als internationaal, wereldwijd erkend en gecertificeerd verhuizer.

Door ons wereldwijde partner netwerk, kunnen wij ook een internationale verhuizing naar Nederland vanuit ieder land ter wereld van A tot Z begeleiden. Hierbij behoort ook het verzamelen van de juiste papieren en de eventuele afhandeling met de douane in Nederland. Lees hier meer over verhuizen naar Nederland

Ervaringen met internationaal verhuizen

De Haan werkt met internationaal gecertificeerd personeel. Met gevoel voor service doen we wat we beloven, want afspraak is afspraak en liefst meer dan dat. Persoonlijk aandacht, respect en goede communicatie naar klanten en collega’s dragen hier wezenlijk aan bij. We willen onze klanten altijd topkwaliteit leveren. Dat vraagt om een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel, ambachtelijk inzicht, deskundigheid en ervaring. Puur vakmanschap in alle facetten van het verhuizen.

Bekijk daarom vooral ook op onze website de beoordelingen van klanten die u voorgingen met internationaal verhuizen.

Denkt u eraan om de sprong te wagen en te gaan wonen en werken in het buitenland? Dan is dit blogartikel met tips zeker iets voor u!

Mogen wij u ook uw internationale verhuizing verzorgen?

Team De Haan staat altijd voor u klaar! Wij doen niets liever dan u vakkundig helpen met internationaal verhuizen, zodat u zich snel weer thuis voelt! U kunt op ons FIDI-erkende, internationale familieverhuisbedrijf vertrouwen. Zowel operationeel, financieel als administratief.

DE-HAAN_HUGO_5599-Website-250x250px
Hugo van Bastelaere

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

Ebook internationaal verhuizen

Gratis e-book
Tips bij internationaal verhuizen

Praktische tips in de voorbereiding, advies bij de keuze van het juiste verhuisbedrijf, inzicht in de opbouw van het verhuisbudget en natuurlijk onze bespaartips.

STUUR MIJ DIT GRATIS E-BOOK

Internationaal verhuizen met De Haan

Internationaal verhuizen met De Haan

Wilt u een indruk krijgen van onze aanpak? In deze film van 1 minuut vertellen wij u meer over de unieke aanpak van De Haan. Vertrouwd sinds 1777.

Verhuizen binnen Europa

Zoekt u een specialist binnen Europa? Wij verhuizen kleine en grote inboedels wekelijks naar bestemmingen in geheel Europa. Profiteer van onze ervaring en de gunstige combinatietarieven.

meer info prijsindicatie offerte

Intercontinentaal verhuizen

Verhuizen naar een overzeese bestemming is complex en vergt een goede begeleiding. De Haan zorgt voor een zorgeloze verhuizing naar elke bestemming in de wereld.

meer info prijsindicatie offerte

Naar Nederland verhuizen

Wilt u (terug) verhuizen naar Nederland? Met de aanpak van De Haan? Dat kan. Wij verzorgen vanuit elk land ter wereld uw internationale verhuizing naar Nederland.

meer info prijsindicatie offerte

De gemiddelde beoordeling van klanten die met De Haan verhuisden

1905 bekijk de beoordelingen
9.3
1010
17 mei 2024

Vriendelijke & professionele dienstverlening. Zeer tevreden.

T.E.
1010
14 mei 2024

Thank you De Haan for managing my relocation from Amsterdam to London. The team at all points in the process was very helpful, kind and quick to respond, answer questions and manage any additional requests. The move out and move in team were extremely pleasant and hardworking. I appreciated the professionalism and commitment to making me feel at ease throughout the entire process. 

Caroline
1010
10 mei 2024

Voor onze emigratie naar Portugal zochten we een betrouwbaar bedrijf dat voor een redelijke prijs onze spullen verantwoord zou vervoeren. Door een gedegen intake kwam er een offerte die goed voelde. Ondanks dat sommige dingen uiteindelijk net iets anders liepen dan gepland (een verhuislift kon niet worden gebruikt op de plaats van vertrek, en op de eindbestemming bleek het laatste deel van de weg te smal voor de verhuiswagen), kwamen er geen meerkosten, en - nog veel belangrijker - bleven alle medewerkers steeds vriendelijk en behulpzaam, en was er genoeg te lachen. Een aanrader! We houden er een heel goed gevoel aan over. Dank aan iedereen van De Haan Verhuizingen die eraan heeft meegewerkt!

Ronald

Onze internationale verhuisdiensten

voor een verhuizing zonder zorgen

ICT Cable Management en Handymandiensten De Haan-1

De- en montage meubels

Is het nodig om enkele meubelstukken te demonteren om ze goed en efficiënt te verhuizen? En zo het risico op schade te verminderen? En ziet u daartegen op? Misschien kunnen wij u helpen?

customs

Douane formaliteiten

Wilt u dat alle formaliteiten en documenten compleet en goed zijn ingevuld? En geen risico lopen dat het bij de douane niet goed gaat? De Haan is AEO gecertificeerd. Laat ons u helpen.

de-haan-verhuizingen-handyman.2940x2447x1

Handyman

Behoefte aan een handyman voor het opleveren van uw oude woning of het inrichten van uw nieuwe woning? De Haan heeft een team van vakkundige handymen voor u klaar staan.

katten de haan 3

Huisdieren verhuizen

Is het belangrijk voor u dat ook uw huisdier snel weer thuis voelt? En dat dit gezinslid ook zorgeloos mee gaat naar de nieuwe bestemming? De Haan regelt het voor u van A tot Z. Met vakkundige specialisten.

packing kitchentools

Inpakservice

Wilt u dat uw waardevolle bezittingen onbeschadigd aankomen op de plaats van bestemming? Dit kunt u met een gerust hart overlaten aan de inpakexperts van De Haan. Profiteer van hun vakmanschap en het gemak.

Schilderij inpakken

Kunst verhuizen

Heeft u bijzondere bezittingen die net even wat extra aandacht nodig hebben? Binnen De Haan is een gespecialiseerd team van kunst verhuizers werkzaam. Zij geven bij het inpakken de extra zorg die nodig is.

witte containers de haan

Opslag van inboedels

Tijdelijke opslagruimte nodig? En wilt u zeker zijn van een veilige opslag? Geconditioneerd en beveiligd in het opslagdepot van De Haan. Vraag gerust naar de gunstige tarieven.

Piano kist

Piano verhuizen

Heeft u een piano of vleugel en wilt u deze mee laten verhuizen? De Haan kan u helpen. Onze aanpak zorgt ervoor dat uw piano, pianola, vleugel of babyvleugel op veilige wijze verhuisd wordt.

2 people watching laptop info

Verhuisverzekering

Bent u benieuwd of u een verhuisverzekering nodig heeft? Welke verhuisverzekering er bij u past? Wij kunnen u helpen bij de keuze voor de juiste verhuisverzekering.

Onze internationale verhuisbestemmingen

De zekerheid van een juiste keuze

 De kwaliteitscertificaten van De Haan toegelicht

Truck de haan

ISO 9001

ISO 9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement en wordt gebruikt om te beoordelen of de organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van klanten, de op de dienst van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf.

Chauffeur goederenvervoer

FIDI FAIM 3.2

De FAIM Kwaliteitsnorm garandeert dat FIDI bedrijven werken aan een wereldwijde gemeenschappelijke standaard voor het beheren en uitvoeren van internationale verhuizingen. Zo ontstaat wereldwijde consistentie van de kwaliteit en dienstverlening.

 

2 people watching laptop info

ISO 27001

ISO 27001 is een ISO standaard voor het effectief beveiligen van informatie. Zowel fysiek als digitaal. Dit laatste is steeds belangrijker door de toenemende cybercriminaliteit. ISO 27000 geeft richtlijnen over het procesmatig inrichten van informatiebeveiliging.

Nature

ISO 14001

ISO 14001 is een internationaal geaccepteerde norm die aangeeft waaraan een goed milieumanagementsysteem zou moeten voldoen. Met behulp van een milieuzorgsysteem kunnen de milieurisico's van de bedrijfsvoering beheerst en indien mogelijk verminderd worden.

Luchtvracht doos op pallet open

Authorised Economic Operator (AEO)

De Haan is een van de eerste internationale verhuisbedrijven die in 2011 van de douane het Authorised Economic Operator (AEO) certificaat heeft ontvangen. Hiermee wordt de 'safety' van mensen en de 'security' van goederen conform de hoogst mogelijke standaarden gegarandeerd.

erkendeverhuizers

Erkende Verhuizers Nederland

De Haan is een Erkende Verhuizer. Als u kiest voor de Erkende Verhuizer, kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Iedere Erkende Verhuizer voldoet aan alle eisen die zijn opgelegd door de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Dit maakt deze verhuizers tot een betrouwbaar en erkend verhuisbedrijf. 

Ecovadis

EcoVadis

EcoVadis is een internationaal platform dat de duurzaamheid van allerlei spelers in productieketens inzichtelijk maakt. De Haan beschikt sinds juli 2023 over een zilveren medaille van EcoVadis. Zilveren medailles worden uitsluitend toegekend aan de top 15% van de door Ecovadis beoordeelde bedrijven.