de-haan-245-jaar stempel
Passende school vinden

Passende school voor uw kind vinden?

Wij helpen u graag!

Heeft uw medewerker een gezin? En is het belangrijk voor het slagen van de uitzending dat de kinderen naar een goede school gaan? Dan is professionele hulp belangrijk. Een goede school is een succesfactor. En vaak het begin van de zoektocht naar een juiste woning. Want wie wil er nou niet in de buurt van de school wonen?

Tijdig aanmelden

Indien er een gezin mee verhuist met de expat, is het van belang dat de kinderen tijdig worden aangemeld bij een school. Bij het kiezen van de juiste school kunnen onze adviseurs u en uw expat zeker van dienst zijn.

School selectie en aanmelding

Wij kunnen onder meer de volgende diensten aanbieden voor de expat:

  • Verstrekken van informatie en geven van verschillende opties
  • Plannen van bezoeken aan scholen en de expat hierin vergezellen
  • Assistentie bij het proces van inschrijving bij een school

Internationaal netwerk

In ons internationale netwerk kennen wij de juiste experts ter plaatse om uw expat te helpen bij deze belangrijke zoektocht. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Er zijn geen resultaten gevonden.
1010
11 april 2024

Wij hebben een uitstekende ervaring met De Haan Relocation gehad. Er werd gelijk op onze vragen om informatie gereageerd. Het personeel wist al onze vragen vakkundig te beantwoorden en een offerte werd daarna per ommegaande ontvangen.Het ophalen, verpakken en afvoeren van de verhuisgoederen was goed geregeld. Het personeel wist hoe ze de verhuisgoederen uit elkaar moesten halen en de antieke kaste werd in een op maat gemaakte crate zeer vakkundig verpakt. De informatie stroom over datum verscheping en datum aankomst was uitstekend. Het personeel van De Haan hield ons van alle stappen in het vervoer  traject op de hoogte en nam na aankomst van de verhuisgoederen direct contact op om te vragen of we al bericht hadden ontvangen over de lokale afhandeling, inklaring en aanlevering van de verhuisgoederen. Aflevering en in elkaar zetten van verhuisgoederen was uitstekend.Wij zij enorm tevreden met de dienstverlening van De Haan Relocatie!

Mariska
1010
10 april 2024

Niets anders dan lof.  Mailtjes en telefoongesprekken waren kort en efficient. Prima! Vriendelijke en terzake kundige verhuizers. Ook de tafel die naar zolder moest kregen ze zonder problemen door het trappenhuis. Ik ben van mening dat De Haan terecht een zeer goede reputatie heeft in de verhuis business. Ik hoop niet nog eens te moeten verhuizen over 10 jaar, maar ALS het gebeurt bel ik met De Haan.

V.L

Verhuizing naar Nederland,
vanuit Zwitserland

910
09 april 2024

Een 20' container was uiteindelijk net iets te krap, de communicatie hierover had wellicht iets duidelijker kunnen verlopen. Verder prima service!

M. Deelen

The average rating of customers we have moved.

1892 beoordelingen
9.3