de-haan-245-jaar stempel
Luchtvracht

Hulp nodig bij luchtvracht verhuizing?

De Haan helpt u ook graag bij het verhuizen via luchtvracht!

Is het nodig om uw persoonlijke eigendommen snel te laten verhuizen? Bij voorkeur binnen enkele dagen tot een week? En wilt u dit veilig en vakkundig laten doen? Dan bent u bij De Haan aan het juiste adres.

Wanneer kiest u voor het gebruik van een luchtvracht

  • U heeft slechts een beperkte hoeveelheid persoonlijke goederen die u mee wilt nemen;
  • U wilt snel persoonlijke goederen beschikbaar hebben in aanvulling op de verhuizing van uw inboedel per zeevracht met een langere transittijd. Bijvoorbeeld benodigdheden voor uw werk of de kinderen. Bij bestemmingen per zee met een relatief korte transittijd kan uit besparingsoverwegingen een luchtvracht nog wel eens achterwege blijven of u kiest voor het boeken van overbagage op uw persoonlijke vlucht naar uw bestemming.
  • U verhuist naar een bestemming met een hoog risico profiel, het doortransport over land van een zeecontainer kent risico’s. Uw persoonlijke goederen worden direct ingevlogen naar het dichtstbij gelegen vliegveld van uw eindbestemming. Denkt u hierbij aan bepaalde bestemmingen in Afrika, Azië en Zuid Amerika.

Vakkundige verpakking bij verhuizing via luchtvracht

Wij verzorgen zowel de praktische werkzaamheden als het benodigde papierwerk. In onze eigen verpakkingsfaciliteiten verzorgen ons packers het voorbereiden van de verhuizing. Zij doen dat veilig, vakkundig en rekening houdend met het streven naar een zo laag mogelijk gewicht. Want dat bespaart u kosten.

Kenmerken luchtvracht verhuizing

Houdt u er rekening mee dat persoonlijke goederen niet hoog geprioriteerd staan als luchtvracht goederen op de lijst van de vervoerders. Uw luchtvracht kan daardoor vertragen. Afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij zijn de hoge beveiligingseisen een risico. Alleen met een gedegen voorbereiding en de juiste documentatie verloopt dit proces goed. De kosten voor luchtvracht zijn vooral afhankelijk van het gewicht. Houd hier rekening mee als u de items kiest.

Gedegen advies over de verschillende mogelijkheden

Het vervoer van persoonlijke- en verhuisgoederen per luchtvracht vraagt om een gedegen afweging op basis van bestemming, snelheid, hoeveelheid en budget. Onze relocation consultants kunnen de diverse mogelijkheden transparant voor u uitwerken. Zodat u de beste keuze kunt maken.

DE-HAAN_HUGO_5599-Website-250x250px
Hugo van Bastelaere

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
11 april 2024

Wij hebben een uitstekende ervaring met De Haan Relocation gehad. Er werd gelijk op onze vragen om informatie gereageerd. Het personeel wist al onze vragen vakkundig te beantwoorden en een offerte werd daarna per ommegaande ontvangen.Het ophalen, verpakken en afvoeren van de verhuisgoederen was goed geregeld. Het personeel wist hoe ze de verhuisgoederen uit elkaar moesten halen en de antieke kaste werd in een op maat gemaakte crate zeer vakkundig verpakt. De informatie stroom over datum verscheping en datum aankomst was uitstekend. Het personeel van De Haan hield ons van alle stappen in het vervoer  traject op de hoogte en nam na aankomst van de verhuisgoederen direct contact op om te vragen of we al bericht hadden ontvangen over de lokale afhandeling, inklaring en aanlevering van de verhuisgoederen. Aflevering en in elkaar zetten van verhuisgoederen was uitstekend.Wij zij enorm tevreden met de dienstverlening van De Haan Relocatie!

Mariska
1010
10 april 2024

Niets anders dan lof.  Mailtjes en telefoongesprekken waren kort en efficient. Prima! Vriendelijke en terzake kundige verhuizers. Ook de tafel die naar zolder moest kregen ze zonder problemen door het trappenhuis. Ik ben van mening dat De Haan terecht een zeer goede reputatie heeft in de verhuis business. Ik hoop niet nog eens te moeten verhuizen over 10 jaar, maar ALS het gebeurt bel ik met De Haan.

V.L

Verhuizing naar Nederland,
vanuit Zwitserland

910
09 april 2024

Een 20' container was uiteindelijk net iets te krap, de communicatie hierover had wellicht iets duidelijker kunnen verlopen. Verder prima service!

M. Deelen

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden binnen Nederland

142 beoordelingen
8.9