de-haan-245-jaar stempel
Vragen over international mobility

Vragen over Global Mobility?

De Haan helpt u graag verder bij Global Mobility vragen!

U bent een Global Mobility expert, of HR Professional, dan wel werkzaam op de Inkoop afdeling binnen een bedrijf of internationale organisatie en belast met de complexe vraagstukken die behoren tot het verhuizen van expats? Wat u wilt is werken in overeenstemming met bestaande regelgeving. Heeft u daar vragen over dan staan onze specialisten voor u klaar!

Global Mobility vraagstukken

Als HR-professional komen er voortdurend vragen op u af over internationale assignments van expats. Hoe vergelijk ik offertes voor het internationaal verhuizen van expats van diverse verhuisbedrijven? Hoe zet ik een Global Mobility policy op voor onze expatverhuizingen? Hoe regelen wij de bankzaken voor onze expats? Wat zijn de regelgeving ontwikkelingen voor ‘highly skilled migrants’? De specialisten binnen Haan helpen u graag bij dergelijke ‘Global Mobility’ vraagstukken.

Ontwikkelingen binnen de internationale verhuisbranche voor HR-professionals

Daarnaast is het belangrijk op de hoogte te blijven van veranderingen en vernieuwingen binnen uw  internationale werkveld. Welke invloed heeft de toenemende internationalisering van de arbeidsmarkt op Global Mobility?  Bij De Haan Verhuizingen merken wij  dagelijks de praktische gevolgen daarvan op internationale verhuizingen. Wij delen onze expertise graag met u.

Focus op Compliance en transparantie

Als geen ander snappen wij het belang van compliance in uw organisatie. U kunt daarbij op onze transparantie rekenen. De Haan Verhuizingen heeft toegang  tot een wereldwijd gecertifieerd netwerk van specialisten in het werkveld Global Mobility.

Onafhankelijke deskundigen

Onze experts helpen u graag om vraagstukken te beantwoorden, te adviseren en assisteren met het schrijven van een verhuisbeleid. Wij werken samen met onafhankelijke deskundigen op het gebied van zaken als visa en de 30%-regelingen. Experts met actuele kennis over wet- en regelgeving, ervaring op beleidsgebied en bekend met de belangrijkste valkuilen voor uw HR professionals.

Neem gerust contact op met ons. Wij helpen u graag verder.

DE-HAAN_MARTINA_4677-Website-250x250px
Martina Ruiter

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
11 april 2024

Wij hebben een uitstekende ervaring met De Haan Relocation gehad. Er werd gelijk op onze vragen om informatie gereageerd. Het personeel wist al onze vragen vakkundig te beantwoorden en een offerte werd daarna per ommegaande ontvangen.Het ophalen, verpakken en afvoeren van de verhuisgoederen was goed geregeld. Het personeel wist hoe ze de verhuisgoederen uit elkaar moesten halen en de antieke kaste werd in een op maat gemaakte crate zeer vakkundig verpakt. De informatie stroom over datum verscheping en datum aankomst was uitstekend. Het personeel van De Haan hield ons van alle stappen in het vervoer  traject op de hoogte en nam na aankomst van de verhuisgoederen direct contact op om te vragen of we al bericht hadden ontvangen over de lokale afhandeling, inklaring en aanlevering van de verhuisgoederen. Aflevering en in elkaar zetten van verhuisgoederen was uitstekend.Wij zij enorm tevreden met de dienstverlening van De Haan Relocatie!

Mariska
1010
10 april 2024

Niets anders dan lof.  Mailtjes en telefoongesprekken waren kort en efficient. Prima! Vriendelijke en terzake kundige verhuizers. Ook de tafel die naar zolder moest kregen ze zonder problemen door het trappenhuis. Ik ben van mening dat De Haan terecht een zeer goede reputatie heeft in de verhuis business. Ik hoop niet nog eens te moeten verhuizen over 10 jaar, maar ALS het gebeurt bel ik met De Haan.

V.L

Verhuizing naar Nederland,
vanuit Zwitserland

910
09 april 2024

Een 20' container was uiteindelijk net iets te krap, de communicatie hierover had wellicht iets duidelijker kunnen verlopen. Verder prima service!

M. Deelen

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden binnen Nederland

142 beoordelingen
8.9