de-haan-245-jaar stempel
Orientatietrip

Oriëntatietrip organiseren?

Wij helpen u graag!

In de beginfase van de emigratie voor werk of andere redenen is het cruciaal om een oriëntatietrip te doen. Niet als toerist, maar gericht op een daadwerkelijk nieuw leven op de bestemming. Wij adviseren hierbij professionele begeleiding.

Voorbereiding

Een oriëntatietrip naar de nieuwe locatie kan bijdragen tot een positief besluit over de verhuizing. De voordelen van een dergelijk programma zijn kosteneffectief en efficiënt voor de daaropvolgende reis, voor het vinden van een huis, aangezien er al bekendheid bestaat met de diverse buurten. En de cultuur van het land.

Overal gespecialiseerde begeleiding

Wij kunnen in ons netwerk van internationale partners in elk land een gespecialiseerde begeleider borgen. Zodat u zeker weet dat uw oriëntatietrip succesvol wordt afgesloten. Neem gerust contact op om hierover door te praten.

Er zijn geen resultaten gevonden.
1010
11 april 2024

Wij hebben een uitstekende ervaring met De Haan Relocation gehad. Er werd gelijk op onze vragen om informatie gereageerd. Het personeel wist al onze vragen vakkundig te beantwoorden en een offerte werd daarna per ommegaande ontvangen.Het ophalen, verpakken en afvoeren van de verhuisgoederen was goed geregeld. Het personeel wist hoe ze de verhuisgoederen uit elkaar moesten halen en de antieke kaste werd in een op maat gemaakte crate zeer vakkundig verpakt. De informatie stroom over datum verscheping en datum aankomst was uitstekend. Het personeel van De Haan hield ons van alle stappen in het vervoer  traject op de hoogte en nam na aankomst van de verhuisgoederen direct contact op om te vragen of we al bericht hadden ontvangen over de lokale afhandeling, inklaring en aanlevering van de verhuisgoederen. Aflevering en in elkaar zetten van verhuisgoederen was uitstekend.Wij zij enorm tevreden met de dienstverlening van De Haan Relocatie!

Mariska
1010
10 april 2024

Niets anders dan lof.  Mailtjes en telefoongesprekken waren kort en efficient. Prima! Vriendelijke en terzake kundige verhuizers. Ook de tafel die naar zolder moest kregen ze zonder problemen door het trappenhuis. Ik ben van mening dat De Haan terecht een zeer goede reputatie heeft in de verhuis business. Ik hoop niet nog eens te moeten verhuizen over 10 jaar, maar ALS het gebeurt bel ik met De Haan.

V.L

Verhuizing naar Nederland,
vanuit Zwitserland

910
09 april 2024

Een 20' container was uiteindelijk net iets te krap, de communicatie hierover had wellicht iets duidelijker kunnen verlopen. Verder prima service!

M. Deelen

The average rating of customers we have moved.

1892 beoordelingen
9.3