de-haan-245-jaar stempel
Orientatietrip

Oriëntatietrip organiseren?

Wij helpen u graag!

In de beginfase van de emigratie voor werk of andere redenen is het cruciaal om een oriëntatietrip te doen. Niet als toerist, maar gericht op een daadwerkelijk nieuw leven op de bestemming. Wij adviseren hierbij professionele begeleiding.

Voorbereiding

Een oriëntatietrip naar de nieuwe locatie kan bijdragen tot een positief besluit over de verhuizing. De voordelen van een dergelijk programma zijn kosteneffectief en efficiënt voor de daaropvolgende reis, voor het vinden van een huis, aangezien er al bekendheid bestaat met de diverse buurten. En de cultuur van het land.

Overal gespecialiseerde begeleiding

Wij kunnen in ons netwerk van internationale partners in elk land een gespecialiseerde begeleider borgen. Zodat u zeker weet dat uw oriëntatietrip succesvol wordt afgesloten. Neem gerust contact op om hierover door te praten.

Er zijn geen resultaten gevonden.
1010
12 juli 2024

Uitstekende service, tijdige en duidelijke communicatie, vriendelijk personeel

D. Janssens

Verhuizing naar Nederland,
vanuit London, Engeland

1010
10 juli 2024

Vanaf het eerste telefoontje om een offerte aan te vragen tot aan het uitladen op de nieuwe woonbestemming in Noorwegen hebben we alleen maar positieve ervaringen gehad met De Haan Verhuizingen. Een paar steekwoorden zijn: vriendelijk, behulpzaam, professioneel, snel en dit alles ook nog eens voor een acceptabele prijs. De uitvoerende verhuizers bij het in -en uitladen toonden zich ook weer van hun beste kant, snel, accuraat en oplettend om geen schade te maken. Bovendien waren ze ook nog gezellig om even een koffiepauze mee te hebben. Wij zijn zeer tevreden over De Haan Verhuizingen en de medewerkers en kunnen hun diensten van harte aanbevelen. 

J. van der Laan
1010
05 juli 2024

Stunning moving services, beyond my every expectation. From start to finish, De Haan relocation we're splendid in every aspect. The friendliness of the movers, the care, the effectiveness was beyond anything i imagined. I truly couldn't recommend it enough. 

G. Jonsson

Verhuizing naar Denemarken,
vanuit Nederland