de-haan-245-jaar stempel
Opslagruimte nodig

Oplosssing nodig voor inboedelopslag?

Gegarandeerd veilig in het eigen depot van De Haan

Er zijn meerdere redenen voor inboedelopslag: u heeft ruimtegebrek, uw huis wordt later opgeleverd, u wilt eerst uw oude woning verkopen voordat u op zoek gaat naar een nieuwe woning of u gaat tijdelijk in het buitenland wonen. Ook wanneer u als expat in Nederland komt wonen en u zoekt inboedel opslag mogelijkheden voor uw meubels. Bij De Haan bieden we u een veilige inboedelopslag voor uiteenlopende situaties.

Neem contact op voor de mogelijkheden

De voordelen van inboedelopslag bij De Haan op een rijtje

De opslag van uw inboedel in onze eigen loods heeft talloze voordelen. We zetten er 3 voor u op een rijtje:

  1. Opslag volledig droog, klimaat gecontroleerd en beveiligd tegen inbraak en diefstal, brand en ongedierte;

  2. De Haan heeft het Authorised Economic Operator (AEO) certificaat van de douane-autoriteiten ontvangen.
    Dit certificaat houdt in dat onze opslag voldoet aan de hoge eisen die gesteld zijn door de douane: de veiligheid van mensen en de beveiliging van goederen worden met dit certificaat gegarandeerd. Ook is daardoor snelle aflevering vanuit het buitenland met tijdelijk opslag mogelijk;

  3. U betaalt alleen voor de meters die uw inboedelopslag inneemt. Ook kunnen onze vakkundige verhuizers uw goederen desgewenst ophalen en strak inpakken voor inboedelopslag. Zo betaalt u niet voor loze ruimte!

Hoe werkt het opslaan van uw inboedel bij De Haan

Als verhuisbedrijf bieden wij opslag aan als onderdeel van een door ons uit te voeren verhuizing. Maar ook zonder de verhuizing te verzorgen kunt u bij De Haan terecht voor inboedelopslag.
Er zal voor inboedelopslag eerst met u een afspraak gemaakt worden om te bespreken om wat voor soort goederen het exact gaat en hoeveel. Zo kunnen wij de correcte opslagcontainer klaarzetten. Daarna kan door u worden aangeleverd.

Tijdelijk of langdurige opslag

Heeft u voor een korte of lange periode een veilige opslag nodig? In onze douane gecertificeerde loods, gelegen aan de A15 tussen Rotterdam en Gorinchem, staan uw spullen veilig opgeslagen onder 24-uurs cameratoezicht en alarmbeveiliging.

Zowel tijdelijke opslag van inboedel als langdurige inboedelopslag  is mogelijk. Uw opslagperiode kan vanaf één kalendermaand tot semipermanent, alles is mogelijk en stopzetten van uw inboedelopslag kan per maand.
Het is mogelijk tussentijdse toegang te krijgen tot de opslagcontainer voor uitzoeken, toevoegen of ophalen van uw opgeslagen verhuisgoederen. Omdat wij de opslagcontainer daarvoor in onze geautomatiseerde opslagcontainerbaan naar voren moeten halen en klaarzetten voor uw bezoek zijn hier wel kosten aan verbonden. Het maken van een afspraak is noodzakelijk.

De kosten voor het opslaan van uw inboedel

Bij De Haan kan worden opgeslagen in stalen zeecontainers, houten opslagkisten, palletstellingen of ruimtes op maat. Uw inboedelopslagkosten hangen hier mee samen. Zoekt u een inboedelopslag voor enkele weken of een langdurigere opslag inboedel bij ons verhuisbedrijf? Wilt u er bij kunnen? Factoren die medebepalend zijn voor de kosten van inboedelopslag.

De kosten voor opslag van uw inboedel bij ons betrouwbare familieverhuisbedrijf bespreken wij graag met u. We denken graag met u mee in opslagmogelijkheden op maat.

Het opslaan van uw inboedel in een container

Voor kleine hoeveelheden heeft De Haan stalen opslagcontainers met drie separate opslagcompartimenten. Een enkele ruimte in deze opslaginboedelcontainer is 10 kubieke meter. Deze opslaginboedelcontainer is per ruimte apart toegankelijk en afsluitbaar. Inboedelopslag in een container kan bij De Haan tijdelijk of langdurig.
De Haan biedt u de mogelijkheid om een opslag volledig op maat te huren. De kosten voor opslag in een inboedelcontainer hangen hier en met de gewenste opslagperiode samen.

Kan ik mijn inboedel in opslag verzekeren?

Tijdens de opslagperiode zijn uw verhuisgoederen niet automatisch door ons verzekerd. Inboedel in opslag verzekeren is echter wel verplicht. U kunt dit bij sommige inboedelverzekeraars laten omzetten naar het adres van onze opslag. Dit is echter niet altijd mogelijk en er zijn beperkte voorwaarden van toepassing, dus vraagt u dit goed na! U bent verplicht een verzekering af te sluiten voor uw inboedelopslag; desgewenst kunnen wij dit voor u verzorgen.

DE-HAAN_MARGREET_5034-Website-250x250px
Margreet Ophof

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
11 april 2024

Wij hebben een uitstekende ervaring met De Haan Relocation gehad. Er werd gelijk op onze vragen om informatie gereageerd. Het personeel wist al onze vragen vakkundig te beantwoorden en een offerte werd daarna per ommegaande ontvangen.Het ophalen, verpakken en afvoeren van de verhuisgoederen was goed geregeld. Het personeel wist hoe ze de verhuisgoederen uit elkaar moesten halen en de antieke kaste werd in een op maat gemaakte crate zeer vakkundig verpakt. De informatie stroom over datum verscheping en datum aankomst was uitstekend. Het personeel van De Haan hield ons van alle stappen in het vervoer  traject op de hoogte en nam na aankomst van de verhuisgoederen direct contact op om te vragen of we al bericht hadden ontvangen over de lokale afhandeling, inklaring en aanlevering van de verhuisgoederen. Aflevering en in elkaar zetten van verhuisgoederen was uitstekend.Wij zij enorm tevreden met de dienstverlening van De Haan Relocatie!

Mariska
1010
10 april 2024

Niets anders dan lof.  Mailtjes en telefoongesprekken waren kort en efficient. Prima! Vriendelijke en terzake kundige verhuizers. Ook de tafel die naar zolder moest kregen ze zonder problemen door het trappenhuis. Ik ben van mening dat De Haan terecht een zeer goede reputatie heeft in de verhuis business. Ik hoop niet nog eens te moeten verhuizen over 10 jaar, maar ALS het gebeurt bel ik met De Haan.

V.L

Verhuizing naar Nederland,
vanuit Zwitserland

910
09 april 2024

Een 20' container was uiteindelijk net iets te krap, de communicatie hierover had wellicht iets duidelijker kunnen verlopen. Verder prima service!

M. Deelen

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden binnen Nederland

142 beoordelingen
8.9