de-haan-245-jaar stempel
Opslagruimte nodig

Oplosssing nodig voor inboedelopslag?

Gegarandeerd veilig in het eigen depot van De Haan

Er zijn meerdere redenen voor inboedelopslag: u heeft ruimtegebrek, uw huis wordt later opgeleverd, u wilt eerst uw oude woning verkopen voordat u op zoek gaat naar een nieuwe woning of u gaat tijdelijk in het buitenland wonen. Ook wanneer u als expat in Nederland komt wonen en u zoekt inboedel opslag mogelijkheden voor uw meubels. Bij De Haan bieden we u een veilige inboedelopslag voor uiteenlopende situaties.

Neem contact op voor de mogelijkheden

De voordelen van inboedelopslag bij De Haan op een rijtje

De opslag van uw inboedel in onze eigen loods heeft talloze voordelen. We zetten er 3 voor u op een rijtje:

  1. Opslag volledig droog, klimaat gecontroleerd en beveiligd tegen inbraak en diefstal, brand en ongedierte;

  2. De Haan heeft het Authorised Economic Operator (AEO) certificaat van de douane-autoriteiten ontvangen.
    Dit certificaat houdt in dat onze opslag voldoet aan de hoge eisen die gesteld zijn door de douane: de veiligheid van mensen en de beveiliging van goederen worden met dit certificaat gegarandeerd. Ook is daardoor snelle aflevering vanuit het buitenland met tijdelijk opslag mogelijk;

  3. U betaalt alleen voor de meters die uw inboedelopslag inneemt. Ook kunnen onze vakkundige verhuizers uw goederen desgewenst ophalen en strak inpakken voor inboedelopslag. Zo betaalt u niet voor loze ruimte!

Hoe werkt het opslaan van uw inboedel bij De Haan

Als verhuisbedrijf bieden wij opslag aan als onderdeel van een door ons uit te voeren verhuizing. Maar ook zonder de verhuizing te verzorgen kunt u bij De Haan terecht voor inboedelopslag.
Er zal voor inboedelopslag eerst met u een afspraak gemaakt worden om te bespreken om wat voor soort goederen het exact gaat en hoeveel. Zo kunnen wij de correcte opslagcontainer klaarzetten. Daarna kan door u worden aangeleverd.

Tijdelijk of langdurige opslag

Heeft u voor een korte of lange periode een veilige opslag nodig? In onze douane gecertificeerde loods, gelegen aan de A15 tussen Rotterdam en Gorinchem, staan uw spullen veilig opgeslagen onder 24-uurs cameratoezicht en alarmbeveiliging.

Zowel tijdelijke opslag van inboedel als langdurige inboedelopslag  is mogelijk. Uw opslagperiode kan vanaf één kalendermaand tot semipermanent, alles is mogelijk en stopzetten van uw inboedelopslag kan per maand.
Het is mogelijk tussentijdse toegang te krijgen tot de opslagcontainer voor uitzoeken, toevoegen of ophalen van uw opgeslagen verhuisgoederen. Omdat wij de opslagcontainer daarvoor in onze geautomatiseerde opslagcontainerbaan naar voren moeten halen en klaarzetten voor uw bezoek zijn hier wel kosten aan verbonden. Het maken van een afspraak is noodzakelijk.

De kosten voor het opslaan van uw inboedel

Bij De Haan kan worden opgeslagen in stalen zeecontainers, houten opslagkisten, palletstellingen of ruimtes op maat. Uw inboedelopslagkosten hangen hier mee samen. Zoekt u een inboedelopslag voor enkele weken of een langdurigere opslag inboedel bij ons verhuisbedrijf? Wilt u er bij kunnen? Factoren die medebepalend zijn voor de kosten van inboedelopslag.

De kosten voor opslag van uw inboedel bij ons betrouwbare familieverhuisbedrijf bespreken wij graag met u. We denken graag met u mee in opslagmogelijkheden op maat.

Het opslaan van uw inboedel in een container

Voor kleine hoeveelheden heeft De Haan stalen opslagcontainers met drie separate opslagcompartimenten. Een enkele ruimte in deze opslaginboedelcontainer is 10 kubieke meter. Deze opslaginboedelcontainer is per ruimte apart toegankelijk en afsluitbaar. Inboedelopslag in een container kan bij De Haan tijdelijk of langdurig.
De Haan biedt u de mogelijkheid om een opslag volledig op maat te huren. De kosten voor opslag in een inboedelcontainer hangen hier en met de gewenste opslagperiode samen.

Kan ik mijn inboedel in opslag verzekeren?

Tijdens de opslagperiode zijn uw verhuisgoederen niet automatisch door ons verzekerd. Inboedel in opslag verzekeren is echter wel verplicht. U kunt dit bij sommige inboedelverzekeraars laten omzetten naar het adres van onze opslag. Dit is echter niet altijd mogelijk en er zijn beperkte voorwaarden van toepassing, dus vraagt u dit goed na! U bent verplicht een verzekering af te sluiten voor uw inboedelopslag; desgewenst kunnen wij dit voor u verzorgen.

DE-HAAN_MARTINA_4677-Website-250x250px
Martina Ruiter

Heeft u vragen? Onze ervaren specialist is u graag van dienst.

Bel mij op +31 78 69 20 333 of stuur me een .

1010
12 juli 2024

Uitstekende service, tijdige en duidelijke communicatie, vriendelijk personeel

D. Janssens

Verhuizing naar Nederland,
vanuit London, Engeland

1010
10 juli 2024

Vanaf het eerste telefoontje om een offerte aan te vragen tot aan het uitladen op de nieuwe woonbestemming in Noorwegen hebben we alleen maar positieve ervaringen gehad met De Haan Verhuizingen. Een paar steekwoorden zijn: vriendelijk, behulpzaam, professioneel, snel en dit alles ook nog eens voor een acceptabele prijs. De uitvoerende verhuizers bij het in -en uitladen toonden zich ook weer van hun beste kant, snel, accuraat en oplettend om geen schade te maken. Bovendien waren ze ook nog gezellig om even een koffiepauze mee te hebben. Wij zijn zeer tevreden over De Haan Verhuizingen en de medewerkers en kunnen hun diensten van harte aanbevelen. 

J. van der Laan
1010
05 juli 2024

Stunning moving services, beyond my every expectation. From start to finish, De Haan relocation we're splendid in every aspect. The friendliness of the movers, the care, the effectiveness was beyond anything i imagined. I truly couldn't recommend it enough. 

G. Jonsson

Verhuizing naar Denemarken,
vanuit NederlandThe average rating of customers who moved with De Haan

1914 bekijk de beoordelingen
9.3