de-haan-245-jaar stempel
Woning zoeken

Op zoek naar een passende woning?

Wij helpen u graag!

Voordat een expat naar Nederland kan verhuizen, dient er een geschikte woonlocatie gevonden te worden. De Haan kan hierbij assisteren door het voorleggen van een aantal woningen aan de expat die aan het verkregen verwachtingspatroon voldoet.

We verkennen de woningmarkt en houden een selectie van de beste mogelijkheden over en regelen dat de expat deze kan bezoeken. Vervolgens onderhandelen we voor een zo positief mogelijk contract in het voordeel van de expat. We zorgen ervoor dat nutsbedrijven, telefoonlijnen, televisie en internet zijn aangesloten. Voordat de expat in het huis trekt, wordt een inventariscontrole gedaan en vindt er een inspectie plaats. De verhuisadviseur begeleidt de expat met:

  • Het selecteren van woningen die voldoen aan de behoeften en het budget van de expat
  • Het maken van afspraken voor bezichtigingen voor aankomst van de expat
  • Begeleiden van de expat met het bezichtigen van potentiële woningen
  • Onderhandelen met het opstellen van de huurovereenkomst
  • Coördineren van alle vereiste handtekeningen
Er zijn geen resultaten gevonden.
1010
11 april 2024

Wij hebben een uitstekende ervaring met De Haan Relocation gehad. Er werd gelijk op onze vragen om informatie gereageerd. Het personeel wist al onze vragen vakkundig te beantwoorden en een offerte werd daarna per ommegaande ontvangen.Het ophalen, verpakken en afvoeren van de verhuisgoederen was goed geregeld. Het personeel wist hoe ze de verhuisgoederen uit elkaar moesten halen en de antieke kaste werd in een op maat gemaakte crate zeer vakkundig verpakt. De informatie stroom over datum verscheping en datum aankomst was uitstekend. Het personeel van De Haan hield ons van alle stappen in het vervoer  traject op de hoogte en nam na aankomst van de verhuisgoederen direct contact op om te vragen of we al bericht hadden ontvangen over de lokale afhandeling, inklaring en aanlevering van de verhuisgoederen. Aflevering en in elkaar zetten van verhuisgoederen was uitstekend.Wij zij enorm tevreden met de dienstverlening van De Haan Relocatie!

Mariska
1010
10 april 2024

Niets anders dan lof.  Mailtjes en telefoongesprekken waren kort en efficient. Prima! Vriendelijke en terzake kundige verhuizers. Ook de tafel die naar zolder moest kregen ze zonder problemen door het trappenhuis. Ik ben van mening dat De Haan terecht een zeer goede reputatie heeft in de verhuis business. Ik hoop niet nog eens te moeten verhuizen over 10 jaar, maar ALS het gebeurt bel ik met De Haan.

V.L

Verhuizing naar Nederland,
vanuit Zwitserland

910
09 april 2024

Een 20' container was uiteindelijk net iets te krap, de communicatie hierover had wellicht iets duidelijker kunnen verlopen. Verder prima service!

M. Deelen

ons gemiddelde beoordeling verhuizen naar Spanje vanuit Nederland

De gemiddelde beoordeling van klanten die met ons verhuisden binnen Nederland

142 beoordelingen
8.9