de-haan-245-jaar stempel
Woning zoeken

Op zoek naar een passende woning?

Wij helpen u graag!

Voordat een expat naar Nederland kan verhuizen, dient er een geschikte woonlocatie gevonden te worden. De Haan kan hierbij assisteren door het voorleggen van een aantal woningen aan de expat die aan het verkregen verwachtingspatroon voldoet.

We verkennen de woningmarkt en houden een selectie van de beste mogelijkheden over en regelen dat de expat deze kan bezoeken. Vervolgens onderhandelen we voor een zo positief mogelijk contract in het voordeel van de expat. We zorgen ervoor dat nutsbedrijven, telefoonlijnen, televisie en internet zijn aangesloten. Voordat de expat in het huis trekt, wordt een inventariscontrole gedaan en vindt er een inspectie plaats. De verhuisadviseur begeleidt de expat met:

  • Het selecteren van woningen die voldoen aan de behoeften en het budget van de expat
  • Het maken van afspraken voor bezichtigingen voor aankomst van de expat
  • Begeleiden van de expat met het bezichtigen van potentiële woningen
  • Onderhandelen met het opstellen van de huurovereenkomst
  • Coördineren van alle vereiste handtekeningen
Er zijn geen resultaten gevonden.
1010
12 juli 2024

Uitstekende service, tijdige en duidelijke communicatie, vriendelijk personeel

D. Janssens

Verhuizing naar Nederland,
vanuit London, Engeland

1010
10 juli 2024

Vanaf het eerste telefoontje om een offerte aan te vragen tot aan het uitladen op de nieuwe woonbestemming in Noorwegen hebben we alleen maar positieve ervaringen gehad met De Haan Verhuizingen. Een paar steekwoorden zijn: vriendelijk, behulpzaam, professioneel, snel en dit alles ook nog eens voor een acceptabele prijs. De uitvoerende verhuizers bij het in -en uitladen toonden zich ook weer van hun beste kant, snel, accuraat en oplettend om geen schade te maken. Bovendien waren ze ook nog gezellig om even een koffiepauze mee te hebben. Wij zijn zeer tevreden over De Haan Verhuizingen en de medewerkers en kunnen hun diensten van harte aanbevelen. 

J. van der Laan
1010
05 juli 2024

Stunning moving services, beyond my every expectation. From start to finish, De Haan relocation we're splendid in every aspect. The friendliness of the movers, the care, the effectiveness was beyond anything i imagined. I truly couldn't recommend it enough. 

G. Jonsson

Verhuizing naar Denemarken,
vanuit Nederland